\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.1/5
na podstawie 22 opinii gości

Aleje 28

ul. Tatarska 5, blisko centrum [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 33 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 22 recenzji(e)
Joanna (Słupsk)
2015-02-24
Ocena:  
Hostel w świetnej lokalizacji. Miły, pomocny personel. Pokoje czyste zadbane. Polecam każdemu kto chce tanim kosztem zwiedzać Kraków.
Monika (Katowice)
2014-05-22
Ocena:  
Hostel czysty, miły, cichy, przytulny. Doskonała lokalizacja - wszędzie blisko. Smaczne i świeże śniadania. Obsługa kompetentna. Jeszcze tam wrócę.
Karolina (Garwolin)
2013-09-30
Ocena:  
Warto zajechać, miło, cicho, cieplutko i jest PARKING / a to prawdziwy cud w starym mieście i bez parkomatu/ do tego śniadanko. Kraków jak zawsze magiczny. Karolina
Dorota (zamosc)
2012-12-17
Ocena:  
Bardzo milo spędziliśmy dwa dni .Wszędzie blisko co ułatwiło zwiedzanie najpiękniejszych miejsc w Krakowie. Miłe Panie i przyjazne środowisko, parking na miejscu bez dodatkowych opłat.Czysto i przyjemnie. Polecam.Dorota
Magda (Gorlice okolice)
2012-11-16
Ocena:  
Właśnie wracam z tego hostelu. Było super, czysto, miło i dobre śniadanko. Czuję się dopieszczona. Po zwiedzaniu miasta we wpadłam zamarznięta do hostelu, a tu CIEPLUTKO, MILUTKO i herbatka czeka. Wpadajcie. Warto się ogrzać. Madzia
Ula (Poznań)
2012-06-12
Ocena:  
Świetna miejscówka. W centrum ale z PARKINGIEM, to niespodzianka. Czyściutko, obsługa bardzo pomocna. Ceny umiarkowane i ze śniadankiem. Serdecznie polecam. Ula.
Basia (Lublin)
2012-03-07
Ocena:  
Miała okazję odwiedzić Hostel służbowy będąc w Krakowie. Polecam miło, cieplutko, kolorowo i samochód było gdzie zostawić. Polecam. Basia F.
Antonina (Warszawa)
2011-08-24
Ocena:  
Super hostel, czysto, przemiła i pomocna obsługa!
Anna Lisiak (Warszawa)
2011-03-21
Ocena:  
Po "przetestowaniu" paru hosteli przy każdej wizycie w Krakowie od ponad roku nocuję zdecydowanie w "Alejach 28", ponieważ: - hostel ma świetny klimat, domową atmosferę - lokalizacja jest bardzo dobra - w zachowanej odległości od rynku, a jednocześnie wszędzie można dotrzeć piechotą - pokoje zawsze czyściutkie, przytulne, z szafkami, stolikami, krzesełkami, czasem nawet tv i radiem :) - obsługa jest kompetentna i przemiła :))) - dostępna kuchnia z kawą, herbatą, rano śniadaniem, poza tym internet i telewizja - ciekawe rozłożenie pokoi - w jednej części recepcja, kuchnia, pokoje i salon, gdzie można odpocząć, w drugiej reszta pokoi Bardzo gorąco polecam!
Zuzanna Majkowska (Praga)
2010-11-07
Ocena:  
zgadzam sie z poniszymi opinami, jednak noc została urozmajcona głosna imprezą i wulgarnym zachowaniem w wspólnym salonie. Nie polecam, wogule nie mozna bylo spac. Taki mały burdelik!

Odpowiedź Hostelu:

W naszym hostelu NIE spała osoba o nazwisku Zuzanna Majkowska w związku z tym opinia ta nie jest opinią prawdziwą i miarodajną i nie dotyczy naszego hostelu.

Paulina, Recepcja, Hostel Aleje 28
Bartek Bartkowski (Poznań)
2010-06-16
Ocena:  
Wszystko na plus :) Bardzo dużym plusem jest mikroklimat pozwalający przeżyć spokojnie w pokoju pomimo panujących na zewnątrz 37-stopniowych upałów. Obsługa, śniadanie - wszystko ok. Polecam!
Arturo (Płock)
2010-05-28
Ocena:  
Właśnie wróciłem, po powodzi zani śladu. Z Hostelu wszędzie blisko, pyszne śnadanko.Polcam.
Kamil (Rzeszów)
2010-05-28
Ocena:  
Miła, przyjemna atmosfera. Zadbane, czyste pokoje. W pobliżu rynek, Wawel, Wisła. Super śniadania! Urocze recepcjonistki!!! ;) Gorąco POLECAM!
Ulka (Tychy)
2010-05-27
Ocena:  
Polecam! Hostel spoko, staff miły i zawsze chętny do pomocy. Wszystko na miejscu: kawka, herbatka, net ;) na prawdę dobre śniadanka i przede wszystkim - blisko do centrum, na Błonia, nad Wisłe - rewelka! Na końcu kamienicy znajduje się nowy klub, więc nightlife prawie bez wychodzenia z domu ;)
Piotrek Duliba (Kalisz)
2010-05-26
Ocena:  
Bylem tutaj na wekeend Majowy. Bardzo przyjemna Atmosfera mili ludzie. Bardzo blisko do centrum i 3 minuty do wawelu a widok wspanialy :) Jedzonko tez niczego sobie. Dozobaczenia nastepnym razem. POLECAM
Magda (Przemyśl)
2009-12-05
Ocena:  
Witam :) Pobyt w hostelu wspominam przyjemnie zarówno pod względem obsługi jak i pokoju. To prawda ,że kamienica jest niepozorna ale pokoje są bardzo fajne. Miałam pokój na parterze był zadbany,czysty ,cichy z nowymi meblami oraz łazienką. Z hostelu jest bardzo blisko do Wawelu i rynku można śmiało iść pieszo.POLECAM WSZYSTKIM
Tomek (Tarnow)
2009-12-02
Ocena:  
Zawsze mozna sie do czegos przyczepic, ale generalnie jak cos bylo nie tak wystarczylo isc od kogos ze staffu i juz nie bylo problemu ; super lokalizacja , czysto i schludnie ; pyszne sniadanka
Ania i Robert (Jelenia Góra)
2009-07-21
Ocena:  
Pokój skromny ale czysty, miło, przytulnie, obsługa super, bardzo polecamy :)
bezi (Kolbuszowa)
2009-07-01
Ocena:  
Pokój ogólnie ok ale jednak nie do końca...prysznic był urwany, z ubikacji ciągle lała się woda...a jeżeli chodzi o pościel to była fatalna...!!po nocy trzeba ją było zakładać od nowa!!
Magda (Gdynia)
2009-01-11
Ocena:  
Pokój miał ogrzewanie które włączało się w nocy na 8 godzin i w dzień na kilka więc w nocy było nie do wytrzymania gorąco a wieczorem nieco zimno. w łazience było cały czas zimno. Pościel była z mega sztucznego materiału i niesamowicie się elektryzowała, tak że w ciemności było widać przeskakujące ładunki elektryczne. Na dodatek ześlizgiwała się non stop z kołdry więc rano zasadniczo trzeba było na nowo wkładać kołdrę w poszewkę (nie było zapięcia w poszewce). Poza tymi w sumie drobnymi sprawami spoko warunki, miła obsługa i w miarę dobra lokalizacja.
Ania (Warszawa)
2008-12-03
Ocena:  
Odwiedzilismy Hostel Aleje 28 w andrzejkowy weekend tego roku. Praktycznie nie mamy żadnych zastrzeżeń: obsługa bardzo miła i fachowa, mieliśmy pokój 6-osobowy na parterze, co prawda z widokiem na ulicę, ale przy zamkniętych oknach nic nie było słychać :-) Vis a vis salonik z telewizorem, zaraz dalej kuchnia, do tego 2 łazienki, czulismy się naprawdę komfortowo, jak byśmy mieli wynajęte mieszkanie, nie pokój ;-) Gorąco polecam Hostel Aleje 28 na wypad weekendowy, tanio, przytulnie, czysto. Kamienicy generalnie przydałby sie remont, ale pokoje w hostelu są po remoncie, więc można śmiało mieszkać :-)
Kasia (Warszawa)
2008-08-24
Ocena:  
Bardzo przyjemny hotel, czysto i schludnie. Sama kamienica nie wyglada zachecajaca, ale pokoje sa po remoncie. W cenie skromne, ale pozywne sniadanie. Obsluga bardzo mila. Mialysmy pokoj z lazienka od strony powdworka, bylo wiec cicho i spokojnie. Sa jednak takze pokoje od ulicy, tam jest na pewno glosno, z uwagi na sasiedztwo ruchliwej ulicy. Bardzo blisko do centrum i na Wawel. Przystepna cena jak na ta lokalizacje i standard pokoi. Na krotki pobyt idealnie. Polecam!
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Aleje 28
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Seventh Heaven Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Seventh Heaven

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 50 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • RK Hostel Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    RK Hostel

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 75 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Okay Hostel Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Okay Hostel

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 70 PLN za osobę w pokoju 2osobowym
  • Deco Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Deco

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 60 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Hostel Premium Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Hostel Premium

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od55PLN za os. w pok.2 os
  • Freedom Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Freedom

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 60 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Barka Marka Hotelik na Wodzie Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Barka Marka Hotelik na Wodzie

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 40 zł za osobę
  • S Hostel Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    S Hostel

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 69 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Aleje 28 in English