\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.3/5
na podstawie 39 opinii gości

Freedom

ul. Pomorska 2, blisko centrum [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 16 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 39 recenzji(e)
Jacek (Zgierz)
2013-11-17
Ocena:  
pobyt był bardzo udany , hotel ze standardem zadawalającym
Edyta (Madej)
2012-01-30
Ocena:  
Dobra lokalizacja, śniadanie średnie, miło, że w kuchni można sobie zrobić herbatkę lub coś ugotować, ponieważ są naczynia i garnki. Nie podobały mi się wielkie plamy na wykładzinie i niemiły zapach w pokoju. Polecam dla studentów z ograniczonym budżetem.
Barbara i Krzysztof (Zduńska Wola)
2011-11-20
Ocena:  
Świetne miejsce, czyściutko, cieplutko i przytulnie. Do Sukiennic rzut mokrym beretem. Ludzie sympatyczni i uśmiechnięci, zawsze chętni do wszelkiej pomocy i służący informacją. Uparty zawsze znajdzie miejsce dla swego auta tuż pod hostelem. Winda bezszmerowa. Śniadanko nie królewskie, ale nikt głodny nie wychodzi. Porównaliśmy to miejsce z pięciogwiazdkowcem w Kołobrzegu. Freedom wypadł zdecydowanie lepiej. Gorąco polecamy to miejsce, bo warto. P.S. Tylko bez szaleństw - my chcemy też ponownie znaleźć tam wolny pokój !
endriu (Warszawa)
2011-11-14
Ocena:  
Świetne miejsce na nocleg. Nie daleko od centrum. Polecam!
Karol (Warszawa)
2011-10-10
Ocena:  
Wygodnie, dyskretnie i przystępnie. Blisko, ok 10 min. spaceru do Sukiennic. Skromne śniadanie w cenie pobytu jest doskonałym początkiem dnia. Nieco dźwiękowe ściany. Bardzo dobra lokalizacja dla przyjeżdżających własnym samochodem - możliwość bezpłatnego parkowania auta tuż przed wejściem. Jednak poważnym minusem jest korek na wjeździe od strony Warszawy na ok. dwie godziny stania w piątkowe popołudnie.
Maria (Otrebusy)
2011-09-14
Ocena:  
Wszystko pozytywnie, przede wszystkim czystość ,miła obsługa , lokalizacja, jeden minus to taki ,że czas szybko upłynął . polecam i pozdrawiam.
Ewelina Lubinska (London)
2011-09-10
Ocena:  
Bylam bardzo zadowolona z obsugi recepcji i czystosci jaka zastalam po przyjechaniu do hostelu. Oczekiwalam czegos o wiele gorszego,wlasnie ze wzgledu,ze wynajelam pokoj w hostelu a nie hotelu!! Lokalizacja tez swietna;-) Ogolnie jesli bede wracac do Krakowa wiem gdzie sie zatrzymac!!
Hubert (Warszawa)
2011-09-05
Ocena:  
Generalnie nic nam nie przeszkadzało,zresztąakowa jedzie sie po ta by imprezować,zwiedzać i cieszyć sie sobą.Ale generalnie czysto,tylko sciany moglybyc grubsze,ale nadrabia za to wystrojem.
jerzy (Złotokłos)
2011-09-04
Ocena:  
Bardzo czysto i przytulnie. Miła obsługa. Blisko do Rynku. Na pewno skorzystamy w przyszłości.
Łucja (Rumia)
2011-08-23
Ocena:  
Czysto, blisko centrum, bardzo sympatyczna obsługa. Polecam
Katarzyna (Leszno)
2011-08-15
Ocena:  
Polecam w 100%. Był to jedyny Hostel który nadawał się do zamieszkania. Piszę tak otwarcie ponieważ miałam porównanie z innymi w których warunki były katastrofalne. W Hostelu Freedom: czysto, cicho, łazienka w pokoju, czysta pościel, miła obsługa, cena przyzwoita.Ach, śniadanie w cenie ;)
Małgorzata (Warszawa)
2011-08-15
Ocena:  
bardzo miła obsługa, czysto przytulnie polecam
Jarek (pok. 11)
2011-08-08
Ocena:  
plusy :bardzo dobra lokalizacja, schludny pokój i łazienka, wygodne łóżka, miła obsługa, dobra kawa minusy: duży hałas od ulicy, mało urozmaicone śniadania
Jola (Bydgoszcz)
2011-05-05
Ocena:  
Hostel położony w centrum, źle wyciszone okna powodują, że uciążliwy hałas w nocy nie pozwala odpocząć. Zalecam stopery do uszu.Poza tym bez uwag.
Justyna (Opole)
2011-03-22
Ocena:  
Hostel spełnił moje oczekiwania, pokoje czyste i przytulne, obsługa bardzo miła. Hostel Freedom znajduje się 10 minut drogi do rynku, a co najważniejsze obok bezpłatny parking samochodowy. Polecam
PAULINA (WROCŁAW)
2009-12-07
Ocena:  
Miejsce godne polecenia, blisko centrum,ładne pokoje, przemiła obsługa, a dodatkowo śniadanie w cenie.Polecam :)
roman januszewski (lodz)
2009-11-26
Ocena:  
lokalizacja dobra.standart nie.skromne sniadanka. niemoznosc regulacji kaloryferow.oglnie-nie za ta cene
Krzysiek (Wroclaw)
2009-08-28
Ocena:  
Serdecznie POLECAM hostel Freedom!!! Rewelacyjne warunki w tym przedziale cenowym!!!Bardzo mila i pomocna obsluga.100% prywatnosci.Bylem bardzo zaskoczony standardem tego hostelu.Na pewno wroce tam przy kolejnej wizycie w Krakowie.POLECAM WSZYSTKIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Krzysztof (Kaczmarek)
2009-07-26
Ocena:  
W mojej opinii bardzo dobre warunki (w tym przedziale cenowym). Polecam.
Beata (Kraków)
2009-06-02
Ocena:  
Hostel bardzo fajny, przytulna recepcja, czyste pokoje, miła i uczynna obsługa, blisko rynku, ale jak zwykle są i minusy: ktoś zakosił pudełko z herbatą zostawione w szafce w kuchni czy hałas nocny na korytarzu ale to nie wina hostelu tylko ludzi, z którymi akurat się tam znalazło. Polecam
Michał (Łódź)
2009-05-03
Ocena:  
Polecam! Standard jak w hotelu, bardzo czystko i ladnie, w pokoju tv, reczniki, podstawowe kosmetyki, mila obsluga, sniadania wliczone w koszt pobytu, blisko centrum. jednym slowem rewelacja. Polecam!!!
Władysława (Wałbrzych)
2009-03-16
Ocena:  
hotel bardzo przyjemny,czysto,ciepło i wygodnie,zaskoczeniem dla nas było śniadanie w cenie noclegu. Polecam.
Monika (Wrocław)
2009-03-08
Ocena:  
Bardzo serdecznie polecam hostel Freedom, przystepna cena, warunki super, spokój, czysto, przytulnie, dostep do kuchni!!!!!!Polecam raz jeszcze! Ja na pewno ponownie skorzystam!!!
Marcin (Warszawa)
2009-02-23
Ocena:  
świetna lokalizacja, czysto, standard hotelowy
MARIO (Wrocław)
2009-02-20
Ocena:  
Nic dodać, nic ująć Tanio, czysto, miła osługa, blisko do rynku. Naprawde warto
Joanna (Warszawa)
2009-02-16
Ocena:  
Przytulny, czyściutki pokój, łazienka również. Bardzo ułatwia życie bezprzewodowy internet. Miłą niespodzianką było bezpłatne, zróżnicowane śniadanie. Na pewno przy następnym pobycie w Krakowie wrócimy do tego Hostelu.
Piotr (Kraków)
2009-01-27
Ocena:  
Zatrzymalismy sie w Freedom Hostel, jak za taka cene warunki byly super - pokoj z lazienka, wszystko nowe, wygonde lozka, bardzo mila obsluga - goraco polecam.
Monika (Wrocław)
2009-01-05
Ocena:  
Nie ukrywając - za taką cenę spodziewałam się średnich warunków. Na cale szczęście nastawialiśmy się w Krakowie na mocną eksploatację nas samych, a nie pokoju... zaskoczyliśmy się od samego wejścia - ciepłe wnętrza, miła obsługa, a pokój... wszystko czyściutkie, nowe. i wcale, ale to wcale nie chciało nam się z niego wychodzić :P zawsze można smoka odwiedzić następnym razem, prawda? :)
PAULINA (WROCŁAW)
2008-10-06
Ocena:  
Bardzo przyjemne miejsce,miła atmosfera,a co najważniejsze blisko do centrum.Polecam :)
Ania (Lublin)
2008-08-20
Ocena:  
Pobyt bardzo udany. Miła obsługa, pokój schludny, wszystko co potrzeba. Bardzo fajny pomysł z ogólnodostępną kuchnią, wyposażoną właściwie we wszystkie potrzebne sprzęty. Sama kamienica może średnio zachęcająca, no i to czwarte piętro.... Ale podobno winda już niedługo :) Świetna lokalizacja, naprawdę blisko do rynku. Warte polecenia.
Rafal (Kraków)
2008-08-11
Ocena:  
Hostel bardzo czysty, wszystko pachnie jeszcze nowością,aneks kuchenny bardzo dobrze wyposażony. Bardzo spokojnie. Jedyny minus to brak ręczników i nawet miejsca do ich powieszenia w łazience. Winda jest w trakcie montażu więc niedługo drugi minus zniknie. Ogólnie dobry hostel za przyzwoitą cenę - godny polecenia.
Tomasz (Warszawa)
2008-08-06
Ocena:  
Bardzo przyjemny hostel, miła atmosfera, dobra okolica, bardzo blisko do rynku. Winda się robi wiec nie trzeba będzie wchodzić na 4 piętro:) Jestem zadowolony , jedyne minusy- w pokoikach jest bardzo gorąco latem:) a jak sie otworzy okno na noc robi się bardzo głośno.
Darek (Wrocław)
2008-08-05
Ocena:  
Schludnie i czysto. Wygodnie i niezbyt głośno jak na Kraków. Wygląda na nowo wyremontowane, ale niektóre elementy już się sypią... Co będzie za rok? Nie ma ręczników. Dodatkowy mankament to konieczność wspinania się wysoko po schodach.
Janusz (Gdańsk)
2008-08-05
Ocena:  
Zaskakująco dobra adaptacja czwartego piętra budynku o ponurej okupacyjnej przeszłości. Bardzo miła obsługa i typowa dla hostelu przyjazna atmosfera wśród gości. Instalowana właśnie winda wydatnie podniesie komfort - zwłaszcza dla osób starszych lub z bagażami. Wygodnie urządzone pokoje i łazienki. Na pewno przydałyby się ręczniki i druga lodówka w kuchni. Później - może jakieś krzesła w pokojach. Niemniej, istniejący standard spełnia chyba oczekiwania większości gości hostelu. Można śmiało zarekomendować przyjaciołom.
Aleksandra (Lublin)
2008-06-01
Ocena:  
Polecam serdecznie:) rewelacyjny, nowiutki, czyściutki i przyjemny pokoik z łazienką, super kuchnia wyposażona i dostępna dla wszystkich, niekrępujący rozkład całego hostelu. 10 minut spacerkiem na Rynek, spokojna okolica. daję 10 punktów - na pewno warto:)
Monika (Brzeg)
2008-05-27
Ocena:  
Rewelacja w dobrej cenie. Przyjemne, nowe wnętrza,czysto, miła obsługa (faktycznie nie ma ręczników w łazience, ale można poprosić o nie w recepcji :) Dobrze wyposażona kuchnia do dyspozycji. Polecam i na pewno będziemy tam wracać.
Anna (Szczebrzeszyn)
2008-05-12
Ocena:  
Standard jakiego sie nie spodziewałam-po prostu rewelacja. Trochę mnie uwierał brak ręczników!W skali 1 do 5 dla mnie 10:).
Anna (Piotrków Tryb.)
2008-04-28
Ocena:  
Pobyt zaliczam do udanych. Polozenie bardzo wygodne bo blisko centrum, mila obsluga i czysto w pokojach. Nie spodziewalam sie tylko ze w nie zastane w lazience recznikow wiec radze wziac z soba :)
Jacek (Kobyłka)
2008-04-21
Ocena:  
Pokój czyściutki, schludny, obsługa miła, niska cena. Dużą zaletą jest ogólnodostępna kuchnia. Minusem brak windy (podobno ma być za 2-3miesiące).
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Freedom
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • S Hostel Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    S Hostel

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 69 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Okay Hostel Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Okay Hostel

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 70 PLN za osobę w pokoju 2osobowym
  • Aleje 28 Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Aleje 28

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 65 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym + ŚNIADANIE
  • Deco Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Deco

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 60 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Hostel Premium Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Hostel Premium

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od55PLN za os. w pok.2 os
  • Seventh Heaven Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Seventh Heaven

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 50 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Barka Marka Hotelik na Wodzie Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Barka Marka Hotelik na Wodzie

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 40 zł za osobę
  • RK Hostel Hostel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    RK Hostel

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 75 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Freedom in English