\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 3.7/5
na podstawie 32 opinii gości

Rest

ul. Sołtysowska 37a, przedmieścia [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 71 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 32 recenzji(e)
tomek (opole)
2015-04-19
Ocena:  
Szału nie ma.. Zwykły hotelik robotniczy
PUK (Kraków - REST)
2014-06-30
Ocena:  
Przebywaliśmy w Hostelu w grupie ponad 40 osobowej. Wygląd zewnętrzny może nie odzwierciedla warunków pobytu. Hostel czysty, odnowiony i zadbany. Obsługa przemiła, dla tych Pań nie istniał żaden problem. Miłe, uczynne i zawsze uśmiechnięte. Kuchnia domowa, bardzo smaczna. Gorąco polecamy i POZDRAWIAMY:)
Ania (Łuków)
2014-05-13
Ocena:  
Spędziliśmy w tym hostelu weekend majowy i jesteśmy bardzo zadowoleni, pokoje czyste zadbane, smaczne śniadania, miłe i pomocne panie na recepcji, dziękujemy, będziemy polecać
Ewa (Sopot)
2014-02-24
Ocena:  
Zle i to bardzo,nie spodziewaliśmy się tego zupełnie,masa śmieci wszędzie,zaniedbanie duże,obsługa nieuprzejma.Na pewno nie polecam!
Magdalena (Wrocław)
2013-07-30
Ocena:  
Witam serdecznie, byłam z koleżanką w waszym hotelu. ;)) Bardzo mi się podobało. :) Bardzo czyściutkie pokoje, również piękne i pachnące łazienki. ;)) Śniadania bardzo smakowite a obiady nie robią szału. Kucharka starała by się gotować smacznie. Mam nadzieje że zmiana będzie inna. Pozdrawiam Serdecznie ;))
Wiesław (Warszawa)
2013-05-25
Ocena:  
Byłem pierwszy raz w waszym hotelu. ;) Bardzo mi się podobało, miła obsługa. Przepyszne śniadania i bardzo miła wydająca przepyszne śniadania. ;)) Czyściutkie pokoje. Poleciłem moim znajomym, oraz wszystkim polecam obiekt hotelowy. ;)) Pozdrawiam
Zygmunt (Śląsk)
2013-05-13
Ocena:  
Bardzo przytulne miejsce, do odpoczynku. Jestem bardzo zadowolony z pobytu w waszym hotelu. Pokoje bardzo czyste a obsługa przemiła. :) Jedzenie pyszne i bardzo dużo, śniadanie mi bardzo smakowało, niż obiad. Dziękuje za miły odpoczynek w waszym hotelu, polece znajomym. Pozdrawiam
Pan Nowacki (Nie Znana)
2013-05-11
Ocena:  
Poleca to miejsce, w bazię noclegowej, bardzo mi się podobało tam. Można odpocząć, zjeść pyszne śniadanie. ;) Obsługa Bardzo miła. Dziękuje, polecam wszystkim znajomym. :))
Aneta (Jaworzyna Śl.)
2012-07-26
Ocena:  
Bardzo polecam to miejsce jako bazę noclegową w czasie wycieczek do Krakowa.Pokoje bardzo czyste a obsługa przemiła zarówno telefonicznie jak i "na żywo".W dniu wyjazdu po opuszczeniu pokoju znalazał się kącik na nasze bagaże (wyjeżdżaliśmy dopiero wieczorem).Jedzenie pyszne i bardzo dużo.Jeszcze raz dziękuję,polecam Was wszystkim znajomym
Kamila (Wrocław)
2012-06-20
Ocena:  
Nie polecam,jestem zdegustowana zupełnie,byłam w tym miejscu w 2008 roku,był to obiekt nowo otwarty i była FAJNIE,teraz zupełnie inaczej,po starej obsłudze nie ma śladu,nowe osoby zupełnie mają się z powołaniem,no cóż,czysto też nie jest,łazienka pozostawia wiele do życzenia,pościel niekoniecznie pachnąca,podłoga na pewno nie była myta.Jest restauracja,ale jak mam być szczera baliśmy się jeść w niej,mamy dzieci i bałam się o czystość.
Tomasz (Ziębice)
2011-10-10
Ocena:  
Wędrowaliśmy śladami Jana Pawła II. na szlaku mieliśmy Kraków.szukaliśmy dogodnego miejsca na nocleg.REST - taki wybór bo blisko Kościoła Arki w Nowej Hucie. mnie jako organizatora wyjazdu dla prawie 50 osób urzekła kompetencja i wielka życzliwość przy telefonicznym załatwianiu noclegu. na miejscu okazało się że pokoje są elegancko przygotowane.wszyscy byli pod wrażeniem czystości w pokojach i bieli pościeli. a posiłki to prawdziwe mistrzostwo świata pod względem nie tylko ilości, ale smaku. cieszę sie że trafiłem na REST bo często bywam na różnych wyjazdach w Krakowie i jestem przekonany że znalazłem bazę noclegową na każdą okazję. polecam innym :)
Gimnazjum (Gąbin)
2011-05-03
Ocena:  
Podzielamy opinię pani Krystyny. Byliśmy na wycieczce w Krakowie pod koniec kwietnia i mieszkalismy w hotelu Rest. Czysto, przestronnie, wygodnie - nikt na nikogo nie wpadał, nie obijał sie o meble, pościel pachnąca. Załoga, na czele z Szefem przemiła, troskliwa, ludzka. Jeszcze raz dziękujemy za świeżutkie precelki! Jedzenie smaczne, domowe - wszystkiego pod dostatkiem. Było super, dziękujemy i pozdrawiamy! Uczniowie z Gimnazjum z Gąbina z Opiekunkami P.S. Nie martwcie się negatywnymi opiniami - przyczepić można sie do wszystkiego!
Krystyna Leśniak (swarzędz)
2011-03-23
Ocena:  
Właśnie wróciłam z Krakowa. Mieszkałam z grupą maturzystów w Hotelu Rest. Byłam tam pierwszy - ale na pewno nie ostatni raz. Nie rozumiem - wcześniejszych krytycznych i krzywdzących dla hotelu opinii. Ja uważam - a jako pilot bardzo dużo podróżuje, że hotel jest super - czysto, wygodnie, miła obsługa - czuwający nad wszystkim właściciel. Jedzenie - nie można powiedzieć, że dobre - po prostu - bardzo dobre. Obiad domowy, a śniadanie królewskie - młodzież miała kłopot, żeby wszystko zjeść - tak więc miłe Panie z obsługi zaproponowały, aby zrobić kanapki na drogę - rzadko sie to teraz spotyka. Gratuluję właścicielom, że potrafili stworzyć takie super miejsce. Kolejne moje wycieczki z grupami do Krakowa - będą na pewno tam mieszkać. Pozdrawiam, dziękuję I DO ZOBACZENIA! Krystyna Leśniak SOKRATES
Janina (Warszawa)
2011-01-31
Ocena:  
Witam wszystkich czytających opinie,sama robię to od dośc dawna,byłam w tym miejscu,czytjąc opinie na tym forum,jednak nic się nie zgadza..meble może były nowe-wieki temu,bałagan jaki zastałam powalił mnie i męża.. PRZESTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED TYM MIEJSCEM!!!
ewa (łódź)
2010-11-18
Ocena:  
Bardzo przyjazny hotelik Nowiutkie mebelki i posciel.Sympatyczna obsługa.W pokojach czysciutko.Domowe obiadki.Darmowa kawa i herbata. I to wszystko za małe pieniadze. Polecam
grupa (czajków)
2010-10-26
Ocena:  
dziękujemy za miłe przyjęcie naszej grupy,pozdrawiamy i do zobaczenia było super;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
bogdan (opole)
2010-06-17
Ocena:  
Serdecznie dziekuje za mile przyjecie mojej rodzinki.pokoje ok przyjemna,obsluga mila.Sniadania ok,Pani Agata postarala sie nawet by dzieciaki cos smacznego na sniadanie dostaly,byly zachwycone nalesnikami:):)..Pewnie jescze tam zawitamy..goraco pozdrawiam zaloge hotelu.Bogdan
ANDRZEJ (KALISZ)
2010-05-17
Ocena:  
SPOKO, POKOJE OK, DZIEWCZYNY Z RECEPCJI OK, CENA OK!!!!!!, JESTEM ZA
Rafał Kopacz (Wrocław)
2010-04-20
Ocena:  
Nie polecam,obiekt zupełnie zaniedbany,obsługa fatalna..porządki pozostawiają wiele do życzenia,brak porozumienia personalnego,cos fatalnego..ODRADZAM!
zygmunt (opole)
2010-02-23
Ocena:  
przytulny obiekt noclegowy, przyzwoity standard i miła obsługa , smaczne śniadanie, niska cena POLECAM!!!!!
Agnieszka (Warszawa)
2009-11-25
Ocena:  
A ja zupełnie nie zgadzam sie z poprzednią opinią spędziliśmy w hostelu REST ubiegłorocznego Sylwestra i wybieramy sie tez w tym roku i wszystkim zainteresowanym szczerze polecam. Mieszkaliśmy w pokoju 2-osobowym z łazienką , w pokoju było czysciutko cieplutko i przyjemnie, a bylismy tam 5 nocy z tego co słyszalam był jeszcze drugi budynek obok o nizszym standardzie i tańszy, ale był wynajmowany tylko na jedną noc Sylwestrową dla spóźnialskich, którzy nie mogli znależć innego locum. Pozdrawiam dziewczyny z recepcji i do zobaczenia wkrótce.
Paweł (Bytom)
2009-11-02
Ocena:  
Po przeczytaniu wszystkich opinii na temat "Hostelu Rest" byłem zdziwiony, że postawiliśce mu Państwo tak wysokie noty. Postanowiłem napisać własną opinię na jego temat, gdyż spędziłem tam ostatniego sylwestra i mam doprawdy zgoła inne wrażenia. Już sama lokalizacja hoselu nie jest zbyt dogodna i gdyby nie pomoc pewnego miłego pana mialbym bardzo duże problemy z dotarciem na miejsce. Obsługa jak najbardziej w porządku, miło i z uśmiechem. Niestety ale jeśli chodzi o samą atmosferę w środku budynku (a raczej baraku - niestety, budynki które prawdopodobnie niegdyś były halami, pokoje oddzielone między sobą bardzo cienkimi ściankami gipsowymi) to czułem się naprawdę niebezpiecznie. Po korytarzu szwędali się jacyś Arabowie (naprawdę...), których spojrzenie napawało mnie co najmniej przerażeniem. W koncu ludzie, którzy chcąc skorzystać z prysznica, który z resztą był nieczynny, myli się w umywalkach. Ktoś wspomniał tutaj o malutkich grzejniczkach, które miały zapewnić ciepło w dużym 8-osobowym pomieszczeniu - niestety ale go nie zapewniały. Kiedy już chciałem zasnąć, niestety ale uniemożliwiał mi to huk zamykanych drzwi, nawet z drugiej strony korytarza, a raczej drżenia przez to całej ściany(ścianki) (tutaj wracam już do kwestii tych feralnych cienkich gipsówek). Chciałbym napisac jeszcze coś pozytywnego, ale naprawdę trudno jest się czegoś doszukać, bo wygląd pokoju też nie powlił - ściany białe (może ktoś lubi), a łóżka niewygodne, trzeszczące. Naprawde przykro mi, ale chciałbym ostrzec niektórych przed spędzeniem tam Sylwestra. Być może podczas cieplejszych miesięcy jest tam lepiej. Pozdrawiam
SLAWOMIR WYLANGOWSKI (TYCHY)
2009-08-01
Ocena:  
Przebywalem w Hostelu Rest 4tyg w lipcu.pokoiki na 5 obsluga jak najbardziej w porzadku,mila i uprzejma,pozdrowienia dla pBasi pAgaty,Patrycjii i Kingi.goraco polecam,przy nastepnej okazjii napewno zawitam
Katarzyna i Klaus Menges (Mannheim/Niemcy)
2009-06-20
Ocena:  
Goscilismy w hotelu dwa razy, co samo mowi za siebie.Pokoje sa czyste ,zadbane.Personel niesamowicie mily,wprost rodzinna atmosfera :)Sniadania bardzo dobre. A co w tym wszystkim jest najlepsze wszystko bardzo tanio.Wysoka jakosc uslugi za male pieniadze. Samochod bezpieczny, a za male pieniadze mozna dojechac taxi do centrum. A jesli ktos pisze ze mu bylo za daleko... to w centrum jest mase hoteli od 400 do 1000 i ponad za dobe (pokoj dwuosobowy) o parkingu z reguly nie ma co marzyc, wiec nie wiem po co biadolic ze daleko... Nasza ocena to SUPER-polecamy. A jesli jeszcze kiedys odwiedzimy Krakow, to zatrzymamy sie napewno wlasnie w Hoteleu REST.Pozdrowienia dla wlasciciela i bardzo milych Pan z recepcji
Maria (Gdańsk)
2009-06-19
Ocena:  
Hostel Rest był naszym lokum przez 3 doby, jesteśmy bardzo zadowoleni, pokoje czyste, obsługa bardzo miła,śniadania bardzo dobre. Szczerze polecam.
Andrzej Kraft (Czarnków)
2009-04-28
Ocena:  
W dniach 24 - 27 kwietnia 2009 r gościliśmy w hostelu REST w Krakowie. Powód prozaiczny: wesele syna. Było nas prawie 40 osób. Obsługa fantastyczna, klimat - super, ogólne wrażenie - lepiej jak w domu. POLECAM!!!
robert (częstochowa)
2009-01-09
Ocena:  
bylem w Krakowie na sylwestra i mieszkaliśmy w tym hostelu jest na prawdę w porządku , czyste pokoje miła obsługa , przystępna cena, polecam !!!!!!!!!!, może nie jest w centrum ale można latwo dojechać
ewa (warszawa)
2008-07-15
Ocena:  
Ok polecam, czysto , przyjemnie , miła obsługa, smaczna darmowa kawa.
Magda (Kraków)
2008-03-24
Ocena:  
jak na lokalizację- moim zdaniem za wysokie ceny! hotel chyba dla osób które chcą zwiedzić Hutę a nie Kraków. To ok.30 min, jak nie wiecej jazdy tramwajem.
Marcin (Iwaniec)
2008-02-01
Ocena:  
Mieszkałem w Hostelu przez miesiąc pracując na delegacji. Całkiem niezły standard bardzo czysto i schludnie świetna obsługa mieszkając dłużej można się poczuć jak w domu, polecam serdecznie
Kasia (Zgorzelec)
2008-01-01
Ocena:  
obsługa ok :) ale niestety brak kontaktów w łazience i jeden słabiutki grzejnik na pokój :( a w łazience zimno. I troszkę daleko do rynku :P
Magda (Wrocław)
2007-12-03
Ocena:  
Jest naprawdę ok:)
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Rest
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Optima Hostel przedmieścia - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Optima

    Położenie: przedmieścia
    Cena: od 40 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Rest in English