\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.7/5
na podstawie 53 opinii gości

Pokoje gościnne Teatr STU

Al. Krasińskiego 16/18, blisko centrum [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 5 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 53 recenzji(e)
M i P (Warszawa)
2014-06-30
Ocena:  
Korzystaliśmy z apartamentu przez 2 doby. Pobyt wspaniały! W centrum miasta (wszędzie blisko) ale cicho, spokojnie i przytulnie. Bardzo miła obsługa w recepcji. Czuliśmy się bardzo dobrze. DZIĘKUJEMY!! Na pewno wrócimy i polecimy znajomym!
Sylwester (Nysa)
2013-08-14
Ocena:  
Trzy dni spędzone w pokojach gościnnych Teatru Stu w Krakowie były bardzo udane. Dogodna lokalizacja, przystanki autobusowe i tramwajowe tuż obok, przystępna cena. Przemiły Pan, zajmujący się obsługą pokoi gościnnych pokazał kulisy teatru i opowiedział ciekawostki z nim związane. Pozdrawiamy serdecznie:)
Beata (Wrocław)
2013-08-06
Ocena:  
Pani pracujaca tam która odebrała telefon jest niemiła, zle traktuje gosci, nie ma pojęcia czy rezerwacja jesr aktualna, nie skorzystałam z hotelu. nie miałam ochoty dzwonić drugi raz.
Marianka (Wrocław)
2012-08-27
Ocena:  
W hostelu spędziliśmy 2 doby-niewiele, ale wystarczająco żeby wyrobić sobie opinie. Jest rewelacyjny!!! Pokoje są czyściutkie, pachnie w nich świeżością. Łazienka lśni.Po raz pierwszy zdarzyło się nam, że zdjęcia pokrywały się z rzeczywistym wyglądem pokoju. Nasz pokój miał zarówno telewizor jak i lodówkę, a dla gości udostępniona jest kuchnia, gdzie podczas robienia sobie kawy można korzystać z komputera z dostępem do internetu. Niesamowity klimat wprowadzają oprawione w ramy zdjęcia ze spektakli, które odbywają się w teatrze, a spotkać je można dosłownie wszędzie. Jeżeli chodzi o lokalizację-na Wawel jest rzut beretem, a od niego kilka kroków do rynku. Przystanek autobusowy jest pod hostelem a tramwajowy parę kroków od niego. Jeżeli mielibyśmy jeszcze raz wybrać się do Krakowa to z pewnością nocować będziemy tam. Polecamy serdecznie!!! Naprawdę świetnie!
Marzanna (Gliwice)
2011-08-23
Ocena:  
Jak najbardziej mogę polecić te noclegi.Niczego nam nie brakowało.Cisza, spokój,miła atmosfera.Na ścianach pokoi i korytarzy powieszono wizerunki postaci ze spektakli teatralnych-miły widok.Co prawda nie można zamówić śniadań,ale jest bardzo przyjemna,dobrze wyposażona kuchnia,z której można skorzystać-zrobić herbatę, podgrzać coś w mikrofalówce.W kuchni jest też komputer dla gości.Hotel nie ma parkingu-to oczywiście minus,ale niedaleko jest parking podziemny, na którym zawsze są wolne miejsca.Blisko na Wawel,nad Wisłę,na Rynek-dobra baza wypadowa.
Ela (Wrocław)
2011-08-16
Ocena:  
Przyjemnie, cicho, bardzo dobra lokalizacja, miła obsługa. Polecam serdecznie
Barbara (Białystok)
2011-08-11
Ocena:  
Bardzo nam się podobało ,wszędzie blisko ,obsługa fantastyczna ,czysto przyjemnie po prostu super .Gorąco polecamy .
Małgorzata (Radom)
2011-08-08
Ocena:  
Super lokalizacja, czysto, miło i sympatycznie, no i ta magia teatru... Polecam i dziękuję
Halina (Słupsk)
2011-08-02
Ocena:  
Miejsce magiczne,bardzo nam się podobało.Wawel i starówka bardzo blisko.Obsługa przesympatyczna.Czysto,schludnie.Pełen profesjonalizm.Będziemy polecać wszystkim naszym znajomym.Dziękujemy.
TERESA (WARSZAWA)
2011-06-12
Ocena:  
Bardzo dobra lokalizacja ,wszędzie blisko na stare miasto ,na Wawel ,przystanek komunikacji miejskiej 15 m od bramy teatru,pokoje czyste z łazienką, miejsce na nocleg w centrum Krakowa lepsze nie może być ,miła obsługa,jedyny minus to hałas z ulicy przy otwartym oknie .
Barbara (Warszawa)
2011-04-30
Ocena:  
Bardzo dobre warunki za tę cenę.Czysta i funkcjonalna łazienka, wygodne łóżko, kuchenka z lodówką i czajnikiem.Wszędzie blisko - 7 minut na Wawel. Słowem super i byłąm na świetnym spektaklu Aj waj!- 60 zł bilet - warto było wydać te pieniądze. Minus - jedyny- pokoje na trzecim piętrze bez windy.
Bogusia (Białobrzegi)
2010-10-26
Ocena:  
korzystam z tych pokoi niemal od początku ich uruchomienia i jestem bardzo nieszczęśliwa kiedy nie mogę tam dostać się,są super i nie dziwię się,że mają tak fajne opinie
Kasia (Wroclaw)
2010-06-14
Ocena:  
...pokoje to moze "tanie" i "wystroj piekny" ale jesli o mnie chodzi to wszystkie te opinie napisane sa przez jedna osobe...i jak tu mozna zaufac Krakowianom ...
Justyna (piaseczno)
2010-05-04
Ocena:  
to najwspanialsze miejsce na nocleg w Krakowie na Wawel idzie się 2min wszędzie blisko i baaardzo tanio a pokoje pierwsza klasa. Panie z recepcji cuuudowne wielkie podzękowania dla pani Irenki za taxi. cudne miejsce jak Kraków to tylko tam
Piotr (Poznań)
2010-02-10
Ocena:  
Świetne pokoje w naprawdę niskiej cenie! Bardzo dobrze wyposażona łazienka, piękny wystrój pokoju w tym plakaty z przedstawień teatralnych w dodatku miła obsługa. Polecam! Najlepsze miejsce na nocleg w Krakowie, zwłaszcza, że blisko an Wawel jest, a obok teatru dobre i tanie miejsce na zjedzenie obiadu.
Magdalena (tarnow)
2010-01-08
Ocena:  
pokoje goscinne w Teatrze Stu to najlepsze miejsce jakie mozna znalezc w Krakowie - poczawszy od P Marka - dyrektora Teatru po sam klimat a i cena jak na tamtejsze bardzo dobre warunki jest bardzo przystepna - polecam bezposrednio zerknac na stronke teatru zamin sie Panstwo zdecyduja na cokolwiek. pozdrawiam
Ola (Dublin)
2009-08-24
Ocena:  
Wysoki standard, bardzo czysto i przyjemnie, panie recepcjonistki przemile. I wszedzie blisko!Zdecydowanie polecam.
Krzysztof i Ania (Łódź)
2009-08-10
Ocena:  
Pobyt bardzo udany mimo remontu Teatru :D Łazienka,kuchenka, TV i Net za tą cenę, 10 min spacerkiem od Starego miasta(2min do Wisły). Po prostu POLECAM !!!
Marcin (Warszawa)
2009-07-23
Ocena:  
Bardzo przyjemne miejsce, wszędzie blisko, łazienka ok, pokój przytulny. Jedyne minusy jakie dostrzegłem to brak własnego parkingu oraz brak możliwości wykupienia śniadań
Józef Krawiec (Piotrków Tryb)
2009-07-15
Ocena:  
Jeżdzimy z żoną do Krakowa kilka razy w roku(spektakle teatralne),ale nigdy nie byliśmy w Teatrze STU>Właśnie po raz pierwszy zmieniliśmy miejsce noclegowe i to był strzał w dziesiątke.Pokoje dobrze wyposazone,dobry standard,wygodne łóżka.Jest oczywiste,że będziemy wracać do tego miejsca z nadzieją że będzie wolny pokój ibilety do teatru STU.To był miły pobyt.Znajomi nasi już wiedzą!.Pozdrawiamy.
Irena (Kuźnica)
2009-07-11
Ocena:  
Wrażenia bardzo pozytywne, czysto, spokojnie, rodzinnie i bezpiecznie. Jedyny minus to ciągły hałas uliczny za oknem, ale jeśli kiedykolwiek trafie jeszcze raz do Krakowa na pewno zatrzymam się w teatrze STU, tylko poproszę o pokój od strony podwórza.:)
Ewa (Koszalin)
2009-05-18
Ocena:  
Jestem bardzo zadowolona i będę wszystkim polecać.
Dariusz (Radom)
2009-05-11
Ocena:  
Mimo usytuowania przy bardzo ruchliwej ulicy sympatyczne i ciche miejsce. Pokój 2-osobowy dobrze wyposażony (tv, internet, mała lodówka) i baaaardzo wygodne łóżko ;-) No i oczywiście przystępna cena. Polecam :-)
Tomek (Zgorzelec)
2009-04-09
Ocena:  
Super miejsce, polecam wszystkim, atmosfera wyjatkowa ! Poprostu bajka ! Po ostrym sexie z moja narzeczona stwierdzam ze ten obiekt jest po porostu stworzony do pukania panienek ! POLECAM!
Alicja (Warszawa)
2009-03-23
Ocena:  
Czysto, tanio, miło i przyjemnie. I jeszcze to poczucie że mieszka się w teatrze.
Gosia i Piotr (Zbąszynek)
2009-02-23
Ocena:  
Super miejsce, wszędzie blisko, standard bardzo dobry. Nocleg w Teatrze jeszcze miesiąc temu bym na to nie wpadł a teraz ... nie wyobrażam sobie, że w Krakowie mógł bym spać gdzieś indziej. Ale troche boję się reklamować to miejsce wśród znajomych, bo czasami mogę się następnym razem na wolny pokój załapać :) żartuję oczywiście. No i jeszcze Pan Marek niesamowicie sympatyczny człowiek, serdecznie pozdrawiamy - tak przy okazji. Jednym słowem nocleg w Teatrze to jest to polecam na 100%.
Katarzyna&Łukasz (kraków/warszawa)
2009-02-03
Ocena:  
Niesamowite miejsce, standard na wysokim poziomie.Wszystko czyściutkie i komfortowe. Obsługa bardzo miła i tutaj moje wielkie podziękowania dla przesympatycznego Pana Marka:-)Polecam wszystkim podróżującym całym sercem! Pozdrawiamy i na pewno jeszcze kiedyś wrócimy do tego niepowtarzalnego teatralnego klimatu!
Marta i Cezary (Kraków)
2009-01-26
Ocena:  
Wszystko nam sie podobalo,czysto w pokoju i lazience,pokoj bardzo ladny,atmosfera hotelowa byla przyjemna,wszystkim polecamy te miejsce w Krakowie,jestesmy zadowoleni z pobytu i napewno jak bedziemy mieli okazje to tam znowu zawitamy:)pozdrawiamy i dziekujemy!!!
Michał (Warszawa)
2008-12-24
Ocena:  
Miejsce prima sort. Ceny - bajeczno przystępne, atmosfera - niepowtarzalna, lokalizacja - idealna, komfort - komfortowo, że hoho. Od czasu pobytu w Teatrze Stu zachwalam go na lewo i prawo, stąd wiem, że coraz trudniej o wolne pokoje :). Polecam, polecam i jeszcze raz polecam.
Krzysztof (Warszawa)
2008-10-20
Ocena:  
Idealna lokalizacja, miła i bezproblemowa obsługa, genialny klimat pomieszczeń nad teatrem.. Szczerze polecam, wspaniały nocleg na weekendowy wypad.
Marcin (Wrocław)
2008-10-09
Ocena:  
naprawde fantastyczny obiekt - polecam gorąco :)
Iwona M. (Koszalin)
2008-10-06
Ocena:  
Miałam przyjemność nocować kilka dni w tym wspaniałym miejscu. Jest super, wszędzie blisko, bardzo miła obsługa. Co najważniejsze, można było przechować bagaż po zakończeniu doby hotelowej. Jak nocleg w Krakowie, to tylko w Teatrze STU!!!
Anna (Gdańsk)
2008-08-06
Ocena:  
Pokoje i łazienki czyściutkie. Świetny klimat "tyłu teatru". Bardzo blisko Rynku, więc baza wypadowa doskonała. Polecam, na pewno ponownie się tu zatrzymam, będąc w Krakowie.
Marta (ciechanów)
2008-07-17
Ocena:  
ogólnie pokoje bardzo ładne i zadbane. bylo czysto i schludnie. obsłga bardzo miła, a pani była bardzo przejęta swoją rolą, wszystko dokładnie nam wytłumaczyła, co mnie ogólnie bardzo rozbawiło. Jak szukać minusów to brak zaślepki w puszce od elektryczności i bardzo bardzo śmieszne obrazy z przedstawień :-). Polecam wszystkim, miło spędzony czas.Z przyjemnością tam wrócę!
M. (S.Sz.)
2008-07-15
Ocena:  
Czysto, póki współlokatorzy nie zaczęli w kuchni urzędować. Mił a atmosfera, sympatyczne panie portierki i szef od noclegów. Dobra komunikacja tuz pod budynkiem. Będę stałym gościem.
Joanna (Łódź)
2008-06-24
Ocena:  
Gorąco polecam. To nie tylko bardzo dobra lokalizacja i pokój w atrakcyjnej cenie. To przede wszystkim niepowtarzalna atmosfera, cisza, spokój i fantastyczna obsługa tak potrzebne po całym dniu spędzonym "na polu" :) Jeśli chodzi o informacje praktyczne. W odleglości kilkudziesięciu metrów znajduje się sklep całodobowy, do Wisły jest "rzut beretem" a z zajezdni,która jest za mostem Grunwaldzkim można w 20 minut dojechać np. do klasztoru w Tyńcu
Katarzyna (Warszawa)
2008-03-23
Ocena:  
Bardzo nam się podobało. Miła obsługa. Atmosfera wyjątkowa. Już samo mieszkanie nad teatrem robi wrażenie. Schludne i wygodne wnętrze. Miejsce spokojne i godne polecenia. Standard europejski, ładna i czysta łazienka, funkcjonalne sprzęty, dobrze wyposażona kuchenka. Jeśli już się czepiać, to nie za czyste wydawały się nam firanki. Ale ogólne wrażenie - bardzo miłe. Chętnie tu wrócimy.
Piotr (wrocław)
2008-03-17
Ocena:  
Atmosfera i otoczenie Teatru Stu była fantastyczna. Lokalizacja 5 minutek do Rynku, 3 minutki do Wawelu ! Pokoje o wysokim standardzie wszystko jak na zdjęciach i w opisie. Łózko w apartamenice troszkę skrzypiało :) ale i tak pobyt w Teatrze będzie niezapomnianym przeżyciem. Wrócimy z żoną na pewno! Polecamy wszystkim z pełną odpowiedzialnością!
Alina (Kraków)
2008-03-14
Ocena:  
Fantastycznie, bajkowo, tajemniczo,jak to w teatrze byc powinno. Same superlatywy. Tylko firanki brudne, trzeba wyprac, może na Święta? dziekuję, na pewno będę chciała tam wrócic.
Bogdan (Warszawa)
2008-03-07
Ocena:  
Pokój ładny i czysty. W budynku cicho i spokojnie, w kuchni można przygotowć posiłki. Polecam z całą odpowiedzialnością. Lokalizacja bardzo dobra, praktycznie wszędzie blisko. W przyszłości mam nadzieję skorzystać
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Pokoje gościnne Teatr STU
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Patria Pensjonat blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Patria

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 57 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Rubens Pensjonat blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Rubens

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 80 PLN za osobę w pok.2 os.
  • Nad Rudawą Pensjonat blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Nad Rudawą

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 110 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Labo Summer Rooms Pensjonat blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Labo Summer Rooms

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 60 PLN za osobę w pokoju 2osobowym
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Teatr STU Guest Rooms in English