\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.5/5
na podstawie 59 opinii gości

Totu Hostel

ul. Św. Gertrudy 21, Stare Miasto [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 9 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 59 recenzji(e)
Andrzej (Gdańsk)
2012-10-01
Ocena:  
Bardzo przyjemny hostel, ale pokoje od strony ulicy maja wadę - hałas jeżdżących pojazdów ( szczególnie tramwaje ).
Kamila (Przemyśl)
2011-06-01
Ocena:  
Bardzo miła i pomocna obsługa :) Hostel ma świetną miejscówkę - wszędzie jest stąd blisko. Pokoik czysty i przytulny, pościel świeża. W Hostelu jest cicho i spokojnie. W pokoju był wentylator, na parapecie kwiaty...w kuchni lodówka i produkty na śniadanie. Na korytarzu telewizor i komputer z internetem oraz przewodniki po Krakowie. Goście mogą korzystać również z balkonu. Dziękuję za wypoczynek i miły podbyt! na pewno skorzystam jeszcze z tego hostelu!! polecam serdecznie!
Bobas (Utrecht)
2011-01-14
Ocena:  
Pelna satysfakcja. Ulokowany przy samym rynku, dobry standard i przystepna cena. Bardzo mile wspomnienia :)
Magda (warszawa)
2011-01-07
Ocena:  
Polecam, super lokalizacja , miła, pomocna obsługa, czysto , w trakcie całego pobytu całkiem zaopatrzona lodówka w podstawowe produkty , przy pełnym obłożeniu nie odczuwało się dyskomfortu z obecności innych gości. Polecam
Edyta (Cambridge)
2010-10-28
Ocena:  
Bardzo mila obsluga i pomocni ludzie. Pobyt byl spokojny tylko mozna by w regulaminie zaznaczyc cisze nocna. Jedna rzecz mnie troche zaskoczyla to: przybrudzona krwia posciel i przeterminowany chleb w lodowce. Poza tym bardzo milo i czysto.
Tomasz Sadłocha (Łódź)
2010-09-13
Ocena:  
Wszystko co było w opisie się potwierdziło. Pokoje czyste i ciche, pomimo położenia w centrum Krakowa. Bardzo miła i pomocna pani Magda z recepcji:). Z pewnością jeszcze kiedyś tam zawitamy!
Aśka (Warszawa)
2010-08-25
Ocena:  
Wybrałam ToTu ze względu na bardzo dobre opinie i był to świetny wybór. Skromnie, bez luksusów, ale czysto (!!) i bez "zapaszków". Dziewczyny z recepcji bardzo miłe i pomocne. Podstawowe śniadanie wliczone w cenę. Do użytku jest komputer, ale jest też wi-fi, za co ode mnie ogromny plus. Do Rynku rzut kamieniem. Cena bardzo rozsądna. Polecam.
Tatiana (Białystok)
2010-06-14
Ocena:  
Hostel ToTu spełnia wszystkie kryteria udanego pobytu w Krakowie. Doskonałe położenie, blisko do najciekawszych miejsc do zwiedzania, spokojna dzielnica, w pobliżu dobre restauracje na każdą kieszeń. Pokoje w hostelu czyste, łazienki czyste, pościel też. Obsługa dyskretna i bardzo miła, śniadania skromne, ale wystarczające, jest możliwość przygotowania posiłków. W hostelu ToTu jest cicho, spokojnie, idealne miejsce do wypoczynku przed każdym kolejnym dniem zwiedzania pięknego miasta. Jest internet, co dla gości aktywnych jest bardzo ważne i to wszystko za rozsądną cenę. Z przyjemnością polecę ten hostel znajomym. Sama chętnie skorzystam z niego podczas następnego pobytu. Nasz pobyt zakłóciły straszne upały, ale i tu w pokoju znajdowały się wentylatory, które pozwalały ochłodzić się i wymienic powietrze.
Kasia i Kuba (Wrocław)
2010-06-14
Ocena:  
Byliśmy bardzo zachwyceni i samym hostelem i obsługą. Bardzo miła atmosfera, genialna lokalizacja. Skromny wystrój, czysto i pachnąco- miło było wracać do pokoju po całym dniu wojaży. Fantastycznie było zrobić sobie śniadanko i zjeść je na tarasie w pełnym słońcu! Polecamy i na pewno skorzystamy w przyszłości :)
Iwona (Łódź)
2010-05-20
Ocena:  
Rewaluacyjny hostel w super miejscu i z bardzo miłą obsługą
Teresa (Żywiec)
2010-01-05
Ocena:  
Bardzo miła obsługa, pokój mały jednoosobowy ale czysty i bardzo przyjemny, łazienka z ciepłą wodą do dyspozycji w każdej chwili. Można samemu w każej chwili "porządzić" sobie w aneksie kuchennym, do dyspzycji czajnik, napoje, herbata i tp. Możliwośc skorzystania z komputera. Na parterze obok jest restauracja, w której bardzo dobrze karmią z 10% zniżką dla gości hotelowych. Nie jest to rewelacja ale należy się ocena więcej niż 4. Ja dodaję jeszcze + i wystawiam ocenę +4. Bardzo dziękuję za miły pobyt i następnym razem również zatrzymam się w tym Hostelu.
Henryk Zdun (Leszno)
2009-10-14
Ocena:  
Dobre położenie,spokojnie, czysto, sympatyczne dziewczyny w recepcji, komfort adekwatny do ceny. polecę znajomym.
Karolina (Maciejowska)
2009-10-03
Ocena:  
Bardzo dogodnie polozony hostel. Czysto, milo i calkiem blisko do rynku.
Romualda (Nowe)
2009-09-03
Ocena:  
Bardzo dobra lokalizacja, miła obsługa, przytulnie i swojsko, przystępna cena, przeszladzał hałas i komary, ogólnie 4+
Anna (Chełm)
2009-07-26
Ocena:  
Pobyt w hostelu był bardzo przyjemny. Wszędzie czysto i estetycznie. Obsługa bardzo miła. Najważniejsze - brak dymu tytoniowego! Cicho i przytulnie. Smaczne śniadania. Polecam wszystkim, którzy chcą odwiedzić to piękne miasto. Można wszędzie dojechać, ponieważ blisko znajduje się przystanek tramwajowy, a tuż za rogiem... przepięknie oświetlony Wawel. Rewelacja. Naprawdę.
Eliza (Lublin)
2009-07-08
Ocena:  
Położenie-rewelacja Obsługa-rewelacja Warunki-super ( nad ranem trochę gorąco w pokojach, ale to pewnie dlatego, że małe, albo, że poddasze) Wrócę jeszcze do obsługi: przesympatyczna, przejęta klientem, nawet najmniejsze niedogodności były natychmiast naprawiane. WRÓCĘ TAM NA 100%:))))
noni (kluczbork)
2009-06-01
Ocena:  
POLECAMY!!! Zostaliśmy bardzo mile przyjęci, właściciel służy pomocą: praktycznie "na dzień dobry" poinformaował nas co warto zwiedzić i zobaczyć, gdzie tanio i dobrze zjeść. Jeżeli chodzi o hostel to schludnie ale czysto i przyjemnie, do dyspozycji kuchnia gdzie mozna przygotować sobie jedzonko. Do Rynku, do dworca, na Wawel i Kazimierz blisko (spacerem do 10 min). Pozdrawiamy załogę hostelu ;)
Łukasz (Janikowo)
2009-03-09
Ocena:  
wszystko było ok !! dobra lokalizacja, czysto ... ogółnie dobry
Ania (Warszawa)
2009-01-27
Ocena:  
Hostel Totu ma takie plusy: +położenie (blisko na Kazimierz, Wawel i na starówkę, generalnie wszędzie blisko) +obsługa (sympatyczny właściciel, chętnie służący pomocą, interesujący sie potrzebami gości, objaśnił nam szczegółowo co zwiedzić, czego nie poleca, gdzie można poszaleć itp.) +wnętrze po remoncie - czyściutko i dośc przytulnie, zaciszny tarasik, ciekawe książki do wypożyczenia +dla głodnych - na dole restauracja - 10% zniżki :) Minusy też się pojawiły: - brak tv ;) -mieliśmy pokój z łazienką, jednak zarówno umywalka, jak i prysznic lekko zapchane - woda baaardzo wolno spływała, woleliśmy korzystać z łazienki wspólnej -pokoje głośne! słyszeliśmy wszystko z pokoju obok, uciążkiwe zwłaszcza, jak się sąsiaduje z wesołą grupą. -pod oknami tramwaje - jeżdżą dość często, nawet w niedzielę... Generalnie pobyt oceanimy pozytywnie, z chęcią przyjedziemy ponownie.
Ania (Warszawa)
2009-01-27
Ocena:  
Do poprzedniego: jeszcze jeden minus: -bardzo ubogie wyposażenie lodówki na śniadanie - pieczywo tostowe, ser żółty, dżem, pasztet. Przez cały weekend praktycznie to samo leżało w lodówce....
Ania (Warszawa)
2008-12-14
Ocena:  
Wraz z chłopakiem zostaliśmy bardzo miło przywitani.Dostaliśmy wskazówki, jak najszybciej dojść do konkretnych miejsc,gdzie zjeść. Bardzo dobra lokalizacja.Poza tym nie czuliśmy się w żaden sposób kontrolowani, ani od nikogo uzależnieni. Weekend oczywiście bardzo udany:) Dziękujemy i pozdrawiamy!
Kaisa i Tomek (Łódź)
2008-10-05
Ocena:  
Dobre polożenie Hostelu to zdecydowana zaleta - Wawel doslownie za rogiem, a do rynku głównego 8 minut spacerem. Blisko rowniez Kazimierz oraz busy dowozace nas do Wieliczki. Wlasciciele hostelu to szalenie mili ludzie chetnie sluzacy pomoca. Pobyt w Totu to naprawde przyjemnosc. Jedyna wada to rzeczywiscie halas przejezdzajacych pod oknem tramwajów, ale po calym dniu spedzonym na zwiedzaniu Krakowa nie ma to wiekszego znaczenia :)))). Polecamy zdecydowanie i jeszcze raz podziekowania dla wlascicieli.
Leszek i Aneta (Mińsk Mazowiecki)
2008-09-25
Ocena:  
Zdecydowanie polecamy ! Przybyliśmy tu po opiniach przeczytanych w internecie i nie żałujemy .Byliśmy tu w dniach 21-24 września między innymi z uwagi na ( niezapomniany jak się okazało ) koncert zespołu-legendy : KRAFTWERK . Nie dość że świetne wrażenia muzyczne to jeszcze radość ze zwiedzania po raz pierwszy w życiu Krakowa. Samo miejsce pobytu - fantastyczne, bardzo blisko do najważniejszych i najpiękniejszych miejsc grodu Kraka .W samym hostelu skromnie i czyściutko .Pokoik zadbany , obsługa bardzo miła i kompetentna .Można skorzystać z wszelkich niezbędnych udogodnień :łazienki ,jedzenie ,a także jeśli ktoś ma potrzebę do jego dyspozycji jest żelazko z deską do prasowania oraz szybki internet :))) Jeśli w przyszłości przyjedziemy do Krakowa to chętnie w to samo miejsce.Do zobaczenia !!!
Stanisław (Warszawa)
2008-09-21
Ocena:  
Świetnie położony, blisko Wawelu, cichy, skromny hostal. Na dole restauracja (nieuciążliwa!). Obsługa miła i dyskretna. Dobra przystań dla niezbyt zasobnych.
Jolka (Bydgoszcz)
2008-09-13
Ocena:  
Bardzo miła, kulturalna i uprzejma obsługa. Czyściutko, estetycznie, bezpiecznie. Świetna lokalizacja (pod Wawelem).Pościel, ręczniki i śniadanie w cenie. Jedyny mankament, to jeżdżące tramwaje (dla pokojów, które są od strony ulicy), ale za to bardzo blisko do przystanków tramwajowych. Polecam. I pozdrawiam Kraków.
Elżbieta (Ozimek)
2008-08-25
Ocena:  
rewelacja! Miła obsługa, czyste pokoje oraz świetna lokalizacja:)
Tomek (Warszawa)
2008-08-23
Ocena:  
pobyt naprawdę super Kraków piękne miasto a obsługa totu hostel przyczynia się do miłego pobytu i zwiedzania czysto schludnie i dość spokojnie poza tramwajami za oknem ale to w tym mieście norma dziękujemy za miły pobyt i polecamy totu hostel!!!
Maria (poznań)
2008-08-19
Ocena:  
Totu to super obiekt, gdzie można się zatrzymać i zrelaksować . Miejsca do których chcemy wracać to nie tylko przedmioty ,klimat tworzą też ,ludzie.Obsługa była przemiła , pomocna i to jest dodatkowym elementem dlaczego będę polecać Hostel Totu znajomym.
Ania (Warszawa)
2008-08-11
Ocena:  
Hostel bardzo fajny, w super miejscu, rzeczywiście Wawel jest tuż za rogiem. Do Rynku 5 min, do Kazimierza tyle samo. Czyściutko, sympatycznie, domowa atmosferam, przemiły właściciel. Gorąco polecam.
Lidia (Kraków)
2008-08-04
Ocena:  
Jedyna uwaga to zbyt ubogi wybór produktów na śniadanie.
Janusz (Kraków)
2008-07-30
Ocena:  
Witam. Poprzez tą stronę chciałbym bardzo podziękować panom z totu hostel za doskonałą opiekę nad moimi gośćmi z Niemiec zorganizowaniem im wycieczek oraz wspaniałej kolacji w Pod Baranem kaczka była cudowna resztą tak jak wszystko ,a ten smalczyk na zakąskę-cudo(lepszy niż u babci). Podsumowując dziękuję bardzo a moi goście zapewnili że od dziś już zawsze będą do panów wracać.
Gosia & Krzys (Łódź)
2008-07-28
Ocena:  
:) Bylismy tam w zeszłym roku i było kapitalnie :) W tym roku napewno tez sie tam wybierzemy !
Ola (Łódź)
2008-07-21
Ocena:  
Miło,czysto i wszystkie wygody.Świetne miejsce wypadowe,samo centrum.Goraco polecam!!!Duży pozytyw!!!
Bożena (Wrocław)
2008-07-07
Ocena:  
bardzo dobra lokalizacja, sympatyczny właściciel ,czysto
Danuta (Lublin)
2008-06-30
Ocena:  
Usytuowanie hostelu doskonałe. Z łatwością wszędzie można dojść, dojechać. Jeśli był jakiś problem właściciele w/w hostelu, przeuroczy ludzie,pomagali. Jeśli chodzi o obiekt w środku- odpowiada nam atmosfera,oferta nie mija się z rzeczywistością. Nawet hałas z ulicy nie jest przeszkodą.Polecam Totu wszystkim, którzy lubią domowy nastrój.
Monika (Łódź)
2008-06-09
Ocena:  
Bardzo przyjazne miejsce, schludne, z miłą, komunikatywną obsługą, która zna się na rzeczy. 3-osobowy pokój, w którym nocowałyśmy z koleżanką, był od strony ruchliwej ulicy św. Gertrudy. Mimo upału okno musiało być więc zamknięte (cena za luksus własnej łazienki...), było jednak dźwiękoszczelne, więc snu nic nam nie zakłóciło. Do dyspozycji jest kuchnia z pełnym wyposazeniem (w tym produkty śniadaniowe: tosty, masło, serki topione, herbata, kawa, mleko) oraz inny sprzęt (żelazko, deska do prasowania, suszarka do włosów). Komputer z dostępem do Internetu na korytarzu działa szybko i sprawnie. Naprzeciwko hostelu jest duży hotel z dozorowanym parkingiem, na którym można zostawić samochód (cena jak na centrum Krakowa niższa niż na innych parkingach - 40 zł/doba). Spędziłyśmy w "To tu" tylko jedną noc, ale polecamy nocleg z przekonaniem i dziękujemy za bardzo miłą obsługę :) PS. W pokoju i łazience były zabawne lampy sufitowe. Zobaczcie sami ;)
Ziomki (Elblag)
2008-06-03
Ocena:  
Ejooo hostel TOTU polecamy !!! Swietny pobyt, najlepsze bylo to, ze mialysmy klucze do wszystkich drzwi i moglysmy wrocic o ktorej chcemy :) elegancko i wlasciciel sympatyczny. polecamy:)))) i ten słodki taras :D
Iwona (Poznań)
2008-06-03
Ocena:  
Byłam gościem tego hostelu jesienią ubr. Było super. Klucze do domu, czyściutko, ciepło i bardzo kulturalny, uśmiechnięty gospodarz. Wspaniałe miejsce, Kraków zwiedzałyśmy bez korzystania z komunikacji miejskiej.Tej jesieni ponownie chcemy odwiedzić Kraków i oczywiście zamieszkamy w tym samym domu.
Andrzej i Teresa (Warszawa)
2008-05-25
Ocena:  
Pobyt w Krakowie rewelacyjny . Bardzo miła, synpatyczna obsługa. Polcamy Hostel Totu innnym turystom, szczególnie malutki przytulny pokoik nr 6. Polecamy również restaurację "Pod Baranem" - jedzenie smaczne, obsługa bardzo przyjemna.
Jacek (Siedlce)
2008-05-14
Ocena:  
Świetna lokalizacja, doskonałe warunki, miły personel. Jednym słowem: warto.
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Totu Hostel
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Flamingo Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Flamingo

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 55 PLN za osobę
  • ApartHostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    ApartHostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 60 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Dizzy Daisy Downtown Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Dizzy Daisy Downtown

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 35 PLN za osobę w pokoju wieloosobowym
  • Brama Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Brama Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 50 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Football Corner Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Football Corner Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 35 PLN za osobę
  • Old Walls Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Old Walls Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 70 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Euro Hostel Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Euro Hostel

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 70 EUR za osobę w pokoju 2-os
  • Hocus Pocus Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Hocus Pocus

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 70 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Wielopole aCesar Hostel Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Wielopole aCesar

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 55 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Totu Hostel in English