\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.1/5
na podstawie 18 opinii gości

Quality Hotel Kraków ***

ul. J. Conrada 35, blisko centrum [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 38 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 18 recenzji(e)
Anna (Walbrzych)
2010-11-06
Ocena:  
Fajny hotel za zupełnie przystępną cenę , internet , super śniadania i miła obsługa .
Rafal p (Walbrzych)
2010-10-06
Ocena:  
Witam Nocowalismy w tym chotelu koncem sierpnia i musze powiedziec,ze po raz pierwszy bylem w tak brudnym pokoju w tej sieci. Zawsze chwalilem sobie,ale po ostatnim noclegu i podejsciu obsługi nie polecam. W lazience brudno pelno wlosow brodzik nie umyty nawet,a na dodatek wokolo niego plesn. Reakcja obslugi,ze nie widza problemu i sami nabrudzilismy,tylko kiedy skoro po 10 minutach od zameldowania to zglosilem. Nie polecam!!! Do tego dodatkowo platny parking moze i nocleg jest tani,ale doliczajac parking juz tak tanio nie jest i cenowo wychodzi jak w Etapie a tam przynajmniej czysto i parking w cenie pod oknem,a do tego pokoje klimatyzowane.
Joanna Bąk (Ostrów Wlkp)
2010-05-03
Ocena:  
Hotel godny polecenia.Miła, profesjonalna i zawsze chętna do pomocy obsługa.Pokoje bardzo fajne,świetna lokalizacja zwłaszcza dla osób mobilnych..Polecam wszystkim-ja napewno jeszcze tam wrócę:)
Jacek (Krakow)
2008-11-24
Ocena:  
Bardzo mila obsluga. Wysoki standard pokoi. Internet
Jurek i Inees (Warszawa)
2008-10-06
Ocena:  
Profesionalna, wykwalifikowana i mila obsluga. Bardzo praktyczna lokalizacja(w poblizu stacji benzynowej-zakupy 24h), na starówke autobusem kilka minut. Jednyny makament to zakurzone materace...chociaz wcale nie zepsulo nam to wyjazdu;)) Jedzenia nie zdazylismy spróbowac z braku czasu:( Bardzo polecamy ten hotel !! Napewno jeszcze wrócimy !!
Piotr (Łódź)
2008-07-14
Ocena:  
Skromny ale czysty hotel. Na 3 klasyfikuje go ciągły hałas od ulicy,nie ma możliwości zamknięcia okien z uwagi na temperaturę(brak klimatyzacji)
daro (kielce)
2008-04-13
Ocena:  
hotel super tylko jedno .zrobcie cos z telewizorem programy tak skromne ze katastrofa.chcialem cos wieczorkiem ogladnac a tu nic nie ma dzisiaj tyle jest dostepu do telewizji .postarajcie sie dolozyc jakies programy
Marceli (Warszawa)
2007-08-26
Ocena:  
Właściwie, to mozna by ocenic hotel na 4+ w swojej klasie, gdyby nie dwa aspekty negatywne. Po pierwsze za hotelem trwa budowa, a więc pobudka o siódmej rano przymusowa. Ale kiedyś budowa się skończy i ta niedogodność zniknie.Nie jest to więc w istocie ocena samego hotelu.Nadto restauracja hotelowa nie jest przygotowana na przyjęcie 30-40 osób na raz. Kiedy przybywa wycieczka, to sytuacja się komplikuje. Reszta - bez zarzutu. Obsługa miła i kompetentna. Miejsce godne polecenia, zwłaszcza dla zmotoryzowanych. Parking mały, ale jakoś wszyscy się mieszczą.
Katarzyna (Łódź)
2007-07-19
Ocena:  
Razem z rodziną mieszkaliśmy tutaj przez weekend, bylismy bardzo mile zaskoczeni, pokoje czyste, wprawdze małe, ale przyjechalismy do Krakowa żeby zwiedzać :) a nie siedziec w pokoju. Przemili, usmiechnięci ludzie w pizzeri, na recepcji, chętni do pomocy. Naprawdę będziemy polecać znajomym, i sami nie raz odwiedzimy jeszcze ten Hotel. Pozdrawiamy serdecznie, TAK TRZYMAĆ!!!!!
PIOTR (KRAKÓW)
2007-07-03
Ocena:  
Wszystko dobrze i sprawnie funkcjonujące ,czysto,miło . Polecam
Marcin (Warszawa)
2007-07-02
Ocena:  
Bardzo ładny obiekt, który ze swoim standardem mógłby ubiegać się o ***. Na pewno ** z dużym "plusem". Dodatkowym a może głównym atutem tego hotelu jest młoda, pełna ekspresji obsługa. Mam nadzieję, że Pan Tomasz z poprzedniego posta to nie ta sama osoba, która awanturowała się ostatnio przede mną w kolejce. Typowy bezklasowiec, któremu się wydaje się że świat leży u jego stóp - jemu się należy i już, a jak nie to napisze skarge do Dyrekcji. Jeszcze raz polecam.
Tomasz (Warszawa)
2007-07-02
Ocena:  
Gratuluje Panu Marcinowi ( pracownikowi zapewne hotelu System Pop ),że tak obiektywnie zareklamował swój zakład pracy !!!! To właśnie dzięki Panu Tomaszowi i innym gościom hotelu, personel może eksyzstować w codziennym życiu, nie będę tu wymieniać publicznie osób po nazwisku, które minęły się z powołaniem i nie powinny pracować i mieć kontakt z ludźmi, ale obiecuje, że jako stały gość bacznie sie będę przyglądał pracy personelu i na pewno wspólnie z Dyrekcją, hotelu System po zmianie personalizacyjnej będzie mógł się ubiegać o trzecią gwiazdkę. A Pana Marcina pozdrawiam i życzę obiektywności...i zapewne do zobaczenia NIEBAWEM !!!!!!!!!!!!!!!
Tomasz (Warszawa)
2007-07-02
Ocena:  
Oczywiście mimo,wpadek, jestem bardzo zadowolony z usług Hotelu System POP w Krakowie. Polecam wszystkim ten hotel, bo wierze,że z czasem podniesie swoje i tak już wysokie kwalifikacje...Pod fachową ręką Dyrekcji, hotel jak i jego pracownicy, zyskają Państwa sympatie i uznanie. Nie ukrywam faktu, iż personel wielokrotnie zaskakiwał mnie uprzejmością i życzliwością...i jest tak do tej pory, oczywiście jak pisałem powyżej zdarzają się przypadki braku doświadczenia, ale są to przypadki bardzo rzadkie. Najważniejsze, jest branie pod uwagę opinii gości i pobieranie z nich wniosków, a z całą pewnością te wnioski są wyciągane przez personel i z każdym dniem precyzowane....oby tak dalej!
Karolina (Poznań)
2007-06-25
Ocena:  
Spalam w tym hotelu na weselu u kuzynki. Hotel ma duzo pomaranczowych gadzetow, nazywa sie pop a restauracja orange pizza ;-] tylko kart Idei nie sprzedaja. Nie wiem czy jest drogi czy tani ale strasznie fajowy. pizza pycha
Tomasz (Warszawa)
2007-06-12
Ocena:  
Jako stały gość tego hotelu, mogę Go z pewnością polecić. Pomimo braku profesjonalizmu niektórych pracowników hotelu, można zauważyć dużo pozytywnych czynników organizacyjnych.
Aga (lubelskie)
2007-05-16
Ocena:  
Hotel oferujący usługi w niewygórowanej jak na Kraków cenie, a o przyzwoitym standardzie. Miła obsługa i czystość to duży plus hotelu. polecam.
Janusz (Warszawa)
2007-02-25
Ocena:  
Hotel naprawde godny polecenia. Zalety hotelu: -czysto (w hotelu,restauracji i w pokojach) -miła obsługa(hotel i restauracja) -wygodne łóżka -ładny wystrój -łatwy dojazd do centrum(patrz niżej) -bardzo dobry hotel za rozsądne pieniądze -bezpłatny parking Wady: -mały parking -niewilka ilosc tabliczek informacyjnych jak dojechac np.ze starówki ,daltego należy kierować sie na Ikea lub salon Skody Ogólna ocena 4,5
darek (wroblowkma)
2006-12-22
Ocena:  
bylem jedna noc jestem bardzo zadowolony z tego hotelu moja dziewczyna zostawila recenzje na temat tego hotelu w pokoju.polecam ten hotel
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Quality Hotel Kraków
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Polonez Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Polonez ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 110 PLN za osobę w pokoju 2-osobowy
  • Justyna Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Justyna ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 118 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • RT Galicya Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    RT Galicya ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 101 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Krakus Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Krakus ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 97.5 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Eva Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Eva ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 96 PLN za osobę w pokoju 2-os
  • Poleski Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Poleski ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 150 PLN za osobę
  • Chopin Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Chopin ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 138 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Benefis Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Benefis ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 125 PLN za osobę w pokoju 2-os
  • Leopolis Hotel blisko centrum - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Leopolis ***

    Położenie: blisko centrum
    Cena: od 110 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
zobacz wszystkie oferty hoteli w Krakowie ›
 
English version Quality Hotel Krakow in English