\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.2/5
na podstawie 103 opinii gości

Odkryj Krakow

mieszkania w centrum miasta, Stare Miasto [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 1 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 103 recenzji(e)
Natalia (Rzeszów)
2015-07-27
Ocena:  
Wszystko na 5. :)
Zygmunt (Gdynia)
2015-07-24
Ocena:  
Zgodne z opisem, czysto schludnie, super wyposażenie świetna lokalizacja. Polecam
Jolanta (Olsztyn)
2015-07-16
Ocena:  
Apartament b. miły, czysty. Polecam
Piotr (Gdańsk)
2015-07-08
Ocena:  
Doskonała lokalizacja, wygodny i zadbany apartament dla rodziny ze starszymi dziećmi. Jedyny minus to brak miejsc parkingowych, ale tego ciężko oczekiwać w ścisłym centrum na Starym Mieście. Polecam.
Jarek (Opolskie)
2015-06-08
Ocena:  
Bardzo polecam. Świetna lokalizacja, warunki super .Nowoczesny budynek kuchnia łazienka wszystko super :-0bsługa super .
Andrzej (Polska)
2015-03-22
Ocena:  
Całkiem przyjemny apartament, bardzo blisko do najważniejszych miejsc w Krakowie czyli Rynku i Wawelu, położony przy cichej ulicy. W pobliżu kilka sklepów i nawet salon fryzjerski jak ktoś potrzebuje :)
Paweł (Warszawa)
2015-03-03
Ocena:  
Rewelacja
A. (Berka )
2015-03-01
Ocena:  
Polecam każdemu! wszędzie blisko, cisza spokój i mega klimatycznie!
Paweł (Warszawa)
2015-03-01
Ocena:  
Wspaniala organizacja, mieszkanko super czyste i przyjemne, skorzystam napewno jeszcze nie raz
Barbara (Tychy)
2014-12-08
Ocena:  
Bardzo miłe mieszkanko, czyste,przestronne i z wygodną łazienką. lokalizacja idealna, blisko do rynku(zdrowy spacerek) Obsługa miła, reaguje natychmiast na prośby . Super miejsce, polecamy!!
łukasz (częstochowa)
2014-11-29
Ocena:  
warunki rewelacja! I miłe podejście do klienta ponieważ okazało się na miejscu że antresola była na tyle nisko że powodowała dyskomfort. Zaproponowałem zmianę ponieważ na zdjęciach nie widać było wysokości od sufitu. Nie było problemu, dostałem większy lepszy apartament za cenę pierwotnego. Polecam
Renata (Piotrków trybunalski)
2014-09-21
Ocena:  
Wszystko w porządku. Bezproblemowo.W apartamencie czysto i przyjemnie. Zgodnie z ustaleniami. Polecam.
Ewa (Świdnica)
2014-09-15
Ocena:  
Bardzo miły i bardzo czysty apartament-zgłoszenie jakiejkolwiek usterki realizowane jest błyskawicznie-spędziłam tam bardzo miło czas - polecem
Asia (Blue berry)
2014-09-14
Ocena:  
Super apartament! Blisko rynku glownego! Pokoje czyste! Goraco polecam! My tu wrócimy!
Sebastian (Czerwionka Leszczyny)
2014-09-08
Ocena:  
Warunki bardzo dobre, blisko centrum, nowoczesne wykończenie, wiele udogodnień. Delikatny minus za nieposprzątany dokładnie pokój.
justyna (środa śląska)
2014-09-02
Ocena:  
Mieszkanko ładne, zadbane, czysto :)
Aneta (Opole)
2014-09-01
Ocena:  
Apartament w dobrej lokalizacji. Niestety kiepsko wyposażony w akcesoria kuchenne. Łóżka nie były wygodne. Trochę mało miejsca jak na 4-5 osób. W skali ogólnej oceniam 6/10
Piotr (Bolesławiec)
2014-08-19
Ocena:  
Przytulne miejsce w zacisznej okolicy. Czysto i przyjemnie. Minus tylko za odległość do centrum, ale nam to nie przeszkadzało.
Elzbieta (Białystok)
2014-07-28
Ocena:  
Blisko centrum, przytulnie , wszystkie potrzebne rzeczy w mieszkaniu były np. suszarka , naczynia . Obsługa dobra. Warty polecenia choć należałoby odświeżyć .
Dominik (Bełchatów)
2014-07-25
Ocena:  
Dobra lokalizacja przy ul. Dietla. Blisko do Starego Miasta. Mieszkanie funkcjonalne i w miarę wygodne. Jedyna niedogodność to parkowanie - w ciągu dnia trudno zaparkować przy kamienicy. Poza tym jest to w strefie płatnego parkowania. Nie mieliśmy informacji gdzie dokładnie znajduje się parking, na którym można auto zostawić na cała dobę za przyzwoite pieniądze. W każdym razie w promieniu 500m takiego parkingu nie ma ;-) Mimo to, lokal warty polecenia.
Katarzyna (Pułtusk)
2014-07-22
Ocena:  
Bardzo fajny apartament. Blisko do centrum. Miły kontakt. Polecam.
Ewa (G)
2014-07-07
Ocena:  
Bardzo dobry punkt pomiędzy Rynkiem a Kazimierzem. Wszędzie blisko. Niedaleko płatny parking.
rafał (Bytów)
2014-07-01
Ocena:  
Miło czysto i wygodnie. Szafka na buty nie przymocowana do ściany i może się przewrócić. (apartament Maja) Do zobaczenia za rok Pozdrawiam Rafał Matyka
Marek (Apartament Kaja)
2014-06-22
Ocena:  
Wg mojej opini, jak na apartament to troche za malo, ale to moja opinia. Zdjecia na stronie, sa robione chyba zaraz po remoncie, rzeczywistosc nieznacznie odbiega od zdjec. Lazienka jest mala, kuchnia rowniez, ale w nich sie nie mieszka :) Gratuluje fotografa :) Ogromny plus za lokalizacje, mieszkanie jest bardzo blisko rynku, a to plus dla przyjezdnych turystow. Chodz lokalizacja ma swoj minus, spory halas. Podsumowujac, mieszkanie oceniamy jako dobre ale jak na apartament to za malo. 4+
Grzegorz (Krakow)
2014-06-09
Ocena:  
Zgodnie z opisem i zdjeciami, obiekt przygotowany bdb, posprzatane.
Klemens (Dobranoc2)
2014-06-02
Ocena:  
Doskonała zaciszna lokalizacja, blisko Rynku i Kazimierza. Mieszkanie przestronne i zachęcające do wspólnego biesiadowania ze współlokatorami. Polecam
Dagmara (Kraków)
2014-05-20
Ocena:  
Bardzo dobra obsługa, mimo początkowych problemów Pani z recepcji zareagowała bardzo szybko i w 5 minut rozwiązała sprawe. Polecam :)
Bernard (Barbakan 1, Pl. Matejki 10)
2014-05-05
Ocena:  
Majowy pobyt w Krakowie mogę ocenić na 6 z plusem. Nocleg bardzo dobry, blisko centrum. Mieszkanie wyposażone we wszystko co powinno mieć. Właściciel bardzo uprzejmy i miły.
marek (Białystok)
2014-01-31
Ocena:  
Apartament RACHEL było wszystko zgodnie z opisem kontakt super czysto przyjemnie,ciepło byłem zimą godny polecenia w 100 procentach.Polecam
Bożena (Paterek)
2014-01-15
Ocena:  
Apartament spełnił nasze oczekiwanie. Jesteśmy zadowoleni z pobytu.
Aneta (Zurich- Katowice)
2014-01-14
Ocena:  
Opinia dotyczaca Apartamentu Garden View na ul Szlak 63. Apartament zgodny z opisem, Przepiekny wystruj wnetrza z praktycznie wszystkimi udogodnieniami jakie sa potrzebne na wypad na pare dni do Krakowa. Lokalizacja swietna, blisko do centrum, obok zaraz Galeria Krakowska jak i wiele malych sklepikow czynnych nawet do 23 ;) Parking, niestety odplatnie w innym budyku, ale za to wiesz ze auto masz bezpieczne :) Jakiekolwiek problemy czy zapytania rozwiazywane byly odrazu telefonicznie lub mailowo, jezeli jednak byl ktos potrzbny osobiscie takze nie bylo problemu. Odebranie kluczy lub ich oddanie bezproblemowe :) Jako ze mieszkam za granica, moglam sie dogadac w formie platnosci, gdyz chcialam przelewem, a wiadomo nie trwa to tak szybko jak karta kredytowa. Naprawde super obsluga, pobyt byl jak anjbardziej udany!!! Napewno skorzystamy jeszcze nie raz ;) POLECAM BO NAPRAWDE WARTO!!
Małgosia (Warszawa)
2014-01-04
Ocena:  
Bardzo przyjemny apartament, świetnie wyposażony. Obsługa rewelacyjna. Blisko na Starówkę. Gorąco polecam!
Artur (Poznań)
2013-12-30
Ocena:  
W porządku - nie snosze pościeli z kory wiem że J Gowin usunie prawnie tą niedogodność raz na zawsze
Sara (warszawa)
2013-12-22
Ocena:  
Bardzo przyjemny apartament, z klimatem. Idealny dla rodziny 3 pokoleniowej:) Bardzo dobra okolica, zaraz wychodzac z klatki macie swietne piekarnie, Pozdrawiam i polecam, Sara
Wojtek (Długa60)
2013-12-15
Ocena:  
Mieszkanie w porządku, takie jakie oczekiwałem, byłaby ocena 5 gdyby była mała praleczka i deska do prasowania. Wszystko poza tym: od znalezienia apartamentu, odebrania kluczy do zdania mieszkania zrobione na wysokim poziomie. Polecam
Aleksandra (Bad Kreuznach)
2013-11-15
Ocena:  
Standard apartamentów oraz komunikacja pomiędzy klientem a obsługą rewelacyjna. Jedną gwiazdkę odjęłam tylko za przymus zapłaty w ciągu 24 godzin - gdy chcemy skorzystać z przelewu, a mieszkamy za granicą, trzeba się bardzo spieszyć.
Ewa (Bielsko)
2013-10-28
Ocena:  
Myślę,że wystarczy jedno słowo SUPER !!! Mieszkanko godne polecenia,polecam gorąco!
Agnieszka (Sebastiana)
2013-10-28
Ocena:  
Gorąco polecam! Cicho, miło, świetna lokalizacja!
Jan (Jastrzębie )
2013-10-28
Ocena:  
Garaż w budynku to wieli plus, czysto, pokój przygotowany. Pracownik wprowadzający kompetentny.
MARCIN (PIOTRKÓW)
2013-10-20
Ocena:  
Super urządzone mieszkanko,wszystko co potrzeba jest pod ręką.Położenie apartamentu blisko wszystkich ważnych miejsc do zwiedzania...Rynek,Wawel itd. Ogólnie polecam wszystkim.
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Odkryj Krakow
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

zobacz wszystkie oferty apartamentów w Krakowie ›
 
English version Discover Cracow in English