\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.4/5
na podstawie 8 opinii gości

Golden Lion

ul. Szewska 19, Stare Miasto [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 13 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 8 recenzji(e)
Alicja (Gajewska)
2010-11-09
Ocena:  
Bardzo sympatyczna obsługa. Warunki dobre, polecam innym
Zbigniew (Smilgin)
2009-05-19
Ocena:  
Bardzo miła i pomocna obsługa, pokoje schludne. Dla mnie- palacza jedyna niedogodność to wychodzenie na papierosa, ale coraz powszechniejsze jest to zjawisko, a szkoda. Pozdrowienia dla psiaka
AgA (Krakow)
2009-03-08
Ocena:  
super polozenie, czysto. srednia akustyka, male problemy z prysznicem. super obsluga!
Karolina i Hubert (Warszawa)
2009-01-05
Ocena:  
Jak dla nas - REWELACJA! Doskonały kontakt w celu rezerwacji noclegu, BARDZO MIŁA i pomocna obsługa na najwyższym poziomie, wyposażenie bez najmniejszych zastrzeżeń. Jesteśmy naprawdę zadowoleni z pobytu w Golden Lion. Szczerze polecamy!!!
paweł (częstochowa)
2008-11-15
Ocena:  
pomimo tego że zamawialiśmy inny pokój z przeszło miesięcznym wyprzedzeniem to w zamian dostalismy przestronny apartament .miła obsługa śniadanie w formie szwedzkiego stołu super blisko do Rynku
Jagoda (Warszawa)
2007-12-07
Ocena:  
Doskonale mieszkało mi się w Golden Lion:-)))) Pokoje są wyposażone ciepło (bez hotelowej standaryzacji). Przemiła recepcja i obsługa to dodatkowy walor tego miejsca. Kuchnia pozostawiona do dyspozycji gości pozwala na chwilę wytchnienia przy świeżo zaparzonej herbatce. DO ,,5,, brakuje bardzo niewiele: nieco bardziej urozmaiconych śniadań i prysznica bez ,,dozownika,,:-)))) Jestem przekonana, że wracając do Krakowa wrócę do Goldon Lion. Opinia ta jest uzgodniona z mymi 3 koleżankami, z którymi mieszkałam tu przez miesiąc.
Katarzyna (Poznań)
2007-09-06
Ocena:  
Super miło, czysto i bardzo przyjemnie, obsługa zrobi wszystko aby klient był zadowolony a dzieci dostaną nawet małe upominki :)Pozdrowienia dla P. Ani z Hotelu
krystyna (kudowa zdrój)
2007-06-25
Ocena:  
Kraków nas jak zwykle oczarował,pobyt był bardzo udany,jeżeli chodzi o noclegi również, bliskość serca miasta czyli rynku rewelacyjna, będziemy polecać.
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Golden Lion
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

zobacz wszystkie oferty apartamentów w Krakowie ›
 
English version Golden Lion in English