\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.3/5
na podstawie 74 opinii gości

Pokoje Cybulskiego

ul. Cybulskiego 6, Stare Miasto [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 6 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 74 recenzji(e)
Monika (Paris)
2013-09-21
Ocena:  
Godne polecenia - blisko centrum, przystępna cena, bardzo udany pobyt.
Marcin (Warszawa)
2013-05-12
Ocena:  
Świetna, profesjonalna i miła obsługa, dobra lokalizacja, wystarczajace wyposazenie pokoju. Wyjezdzaliśmy o 5:00 rano i choc sniadanie zaczyna sie o 8:00 Pani z recepcji zadbała o nas zostawiając przygotowane śniadanie w lodówce. To rzadko się zdarza. Polecam to miejsce na noclegi w Krakowie!
JustynaMarcin (Radom)
2013-01-02
Ocena:  
Byliśmy mile zaskoczeni, bardzo miła i pomocna obsługa.Wszystko zostało wyjaśnione przy zakwaterowaniu, więc pobyt odbył się bez żadnych problemów. Ceny przystępne (biorąc pod uwagę że byliśmy w gorącym okresie sylwestrowym).Dobrze przygotowana informacja turystyczna, co można zwiedzić, gdzie dobrze zjeść, na co zwrócić uwagę.Plus za oferowany parking, blisko i bezpiecznie.Pokój czysty,schludny i przytulny, łazienka również, czysta pościel i ręczniki.Dobrze wyposażony aneks kuchenny.Mimo że to centrum miasta, cicho i spokojnie. Plus za pyszne i świeże śniadania w miłej atmosferze.Kolejny plus to położenie, wszędzie blisko, więc mnóstwo atrakcji wokół.Polecamy!My również tam powrócimy!:)
Jolanta (Ateny)
2012-09-06
Ocena:  
Przede wszystkim wspaniala goscinnosc!!!!!Wszedzie bardzo czysto, pyszne ,swieze sniadania.Bardzo dobre wyposazenie lazienki i aneksu kuch. Przemila obsluga na recepcji ze swietnie przygotowana informacja turystyczna i nie tylko,a takze bardzo tanie zagraniczne rozmowy telefoniczne.Kolejny plus,to polozenia-wszedzie jest bliziutko.Polecam kazdemu!!!!!
Agnieszka (Gdańsk)
2012-08-11
Ocena:  
Jedyną i najważniejszą zaletą tego miejsca jest lokalizacja, bardzo blisko Rynku, zatem można spokojnie dreptać po Krakowie bez użycia samochodu. Reszta...., dwa miejsca parkingowe, które trzeba rezerwować, dodatkowo odpłatnie 30 zł za dobę, w rezerwacji przez internet- o tym cisza. Pokoiki malutkie, czyste, skromne. Na noc świetne, jak cały dzień spędzasz na zwiedzaniu. Śniadania przeciętne. Za to bardzo miła obsługa na recepcji.
Pani (Polska)
2012-04-16
Ocena:  
wrażenie dobre, bardzo dogodna lokalizacja, hotel czysty, miła obsługa, bez uwag, warty polecenia.
Ania,Magda,Daniel,Piotr,Wiktoria (Warszawa)
2012-03-27
Ocena:  
Po pierwsze bardzo blisko Rynku,po drugie bardzo miła obsługa,po trzecie czyściutko i przyjemnie,po czwarte pyszne,obfite śniadania.Bardzo miło będziemy wspominać pobyt w Kamienicy i w Krakowie oczywiście !!!! :-)... i dziękujemy z miłe przyjęcie i gościnność :-)
DOROTA (WARSZAWA)
2011-09-22
Ocena:  
Wspaniały pobyt! Śniadania wyśmienite, niezwykle pomocna obsługa, czysto, schludnie, pachnąco, pokoiki wyremontowane, blisko do rynku, duża rekomendacja, wielkie dzięki dla pań recepcjonistek Dominiki i Ani. Pozdrawiam i polecam gorąco! Dorota
iwona (ciepłowody)
2011-07-03
Ocena:  
Bardzo polecam to miejsce na nocleg. pokoiki skromne ,ale przytulne i czyściutkie,aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem ,wspólna łazienka (chociaż nam to nie przeszkadzało-po prostu trafiliśmy na niekonfliktowych sąsiadów :). Śniadanka pyszne - ful wypas :) lokalizacja - super ,wszędzie bliziutko na piechotę :) Obsługa bardzo miła i pomocna :) Naprawdę polecam te pokoiki:)
FOTOARTYSTA (MIEDZYRZECZ)
2011-06-02
Ocena:  
Serdeczna obsluga,fajne wygodne czyste pokoje. Zadbane bardzo miejsce, wygodne eleganckie lozka, fajna lazienka w kazdym pokoju,Duzy telewizor lcd w kazdym pokoju.Czajniki naczynia itp Bardzo fajne miejsce serdecznie polecam. I 2 minuty pieszo spacerkiem od rynku glownego 500 metrow do rynku.
henryk wronkowski (United Kingdom)
2011-06-01
Ocena:  
hotel bardzo czysty,obsluga przemila,dojscie do rynku z hotelu bez problemu gdyz dostalismy mapke.co do pokoju to tylko to ze nie bylo telewizora.a tak to ok.pozdrawiam
Marzenna (Polska)
2011-03-02
Ocena:  
bardzo porządny nocleg, niestety bywały problemy z ciepłą wodą wieczorem, stąd 4 punkty.
Jubilaci z Poznania (Poznań)
2010-10-07
Ocena:  
Bardzo polecamy to miejsce jako nocleg. Obsługa miła i bardzo pomocna.Lokalizacja super- wszędzie blisko.Pokoiki skromne ale na taki pobyt wystarczające. Czysto i przytulnie a przede wszystkim cicho,bardzo dobry pomysł na aneks kuchenny z pełnym wyposażeniem - nawet kawa i herbata, nie mówiac już o kieliszkach do wina w wypodsażeniu. Śniadania w piekiełku pyszne. Polecam gorąco ! My tam jeszcze wrócimy :-)
OLA (Jelenia Góra)
2010-09-27
Ocena:  
Spędziliśmy tu pięć dni ,było super! Obsługa miła i bardzo pomocna :) warto skorzystać z ich rad !!! Pomysł z mapką polecanych miejsc SUPER :):) na lody należy koniecznie sie wybrać :) pokoiki skromne ale na taki pobyt wystarczające ,aneks kuchenny bardzo praktyczny ! Śniadania pyszne,nawet spełniono naszą fanaberię DIETA OWOCOWA :):) szkoda że nie dają gwarancji pogody :):):) Polecam gorąco ! My tam jeszcze wrócimy :):):) a lokalizacja super wszędzie blisko wygodne buty zabrać koniecznie !!!
Andrzej (Szczecin)
2010-09-05
Ocena:  
Bardzo miła obsługa, dobre śniadania i lokalizacja, cisza, no chyba że jakiś współ sąsiad obok w pokoju hałasuje (mnie to nie dotyczyło). Przeszkadzał mi trochę niezbyt świeży zapach w pokoju i słabej jakości ręcznik. Poza tym bez uwag.
Izabela (Legnica)
2010-03-22
Ocena:  
Bardzo dobrze położony obiekt, sympatyczna obsługa, dobre śniadania. Auto w weekend można parkować za darmo pod samym obiektem. Polecam.
Dariusz (Raszyn)
2009-12-28
Ocena:  
Bardzo przyjemne i spokojne miejsce do spędzenia kilku dni w Krakowie. Stosunkowo skromne lecz dobrze wyposażone pokoje oraz bardzo sympatyczna obsługa + smaczne śniadania. Polecam
Roman Komorek (Grudziądz)
2009-09-15
Ocena:  
Wszystko O.K. Proszę zmienić widok pokoju, już jest telewizor inny , oraz zmienna na plus opinia. Polecam pokój nr 10 . Proszę tylko jeszcze dodać zatyczkę do zlewu w łazience. Kto chce wypocząć w czasie nocy to o.k. Blisko rynku głównego oraz innych rozrywek. Śniadania ok. do wyboru. Polecam!! Proszę tylko upewnić się co do rezerwacji !!!
Nathan (Michigan)
2009-06-17
Ocena:  
This hostel was perfect! The staff was really helpful and polite, and knew the answer to every question about the city my friend and I had. The rooms were large, comfortable, and always clean. It was cheap. The bathroom and shower facilities were great, and the location of the hostel was within a five-minute walk to the main square in Krakow. I would recommend this hostel to anyone who needed a place to stay in this city, and will defintiely go back there if I ever return to Krakow.
Agnieszka (Kalety)
2009-05-06
Ocena:  
Spędziliśmy właśnie bardzo udany majowy weekend Krakowie, nocowaliśmy w Pokojach Cybulskiego. Naze odczucia są jak najbardziej pozytywne. Pokoik oże nie za duży, ale bardzo przytulny i schludny. Pokalizacja bardzo dogodna, rzeczywiście w bardzo cichej okolicy, a co najważniejszebardzo blisko Rynku Głównego. Siedmiominutowy spacer to rzeczywiście prawda, choć czytając ops pokoi trudno nam było w to uwierzyć. Raz zaparkowany samochód, bo była też taka możliwość za opłatą, nie był w ogóle używany, bo rzeczywiście wszędzie było bardzo blisko. Bardzo dobre śniadania, gdzie każdy mógł znaleźć coś dla siebie. Strasznie miła obsługa, witająca nas codziennie uśmiechem, służąca radą i wyjaśniająca nasze wątpliwości komunikacyjne :) doskonałym rozwiązaniem jest też mapka, którą dostaje każdy gość, z zaznaczonymi najlepszymi miejscami Krakowa, gdzie można zjeść co dobrego, za stosunkowo niewielkie pieniądze. Jednyne minusy to brak internetu bezprzewodowego choć bardzo na to liczyliśmy i uciążlwiwi sąsiedzi, z którymi wspólnie korzystaliśmy z łazienki. Potrafili w niej spędzać kilka godzin dziennie, co bardzo utrudniało zaplanowanie sobie dnia. W czasie następnej wizyty w Krakowie znów skorzystamy z gościnności pokoi Cybulskiego. Wszystkim naprawde gorąco polecam.
Grazyna (Rabęda)
2009-03-24
Ocena:  
doskonałe miejsce w pobliżu najbardziej urokliwych miejsc Krakowa
Paweł (Radom)
2009-02-16
Ocena:  
Generalnie wszystko było ok, miła obsługa, tylko w pierwszej nocy w pokoju było troszke zimno, ale po zgłoszeniu tego na recepcji sytuacj asie poprawila i wszystko juz bylo ak nalezy :)
Mariusz (Stemplewski)
2009-01-17
Ocena:  
Generalnie ok, tylko brak TV i bezprzewodowego internetu. Zimą powinni miec lepsze ogrzewanie, w pokoju było dość chłodno a w kuchni zimno. Pozdrawiam Mariusz Stemplewski
Marek (Warszawa)
2008-12-08
Ocena:  
Bardzo miły pokój nr 10. Dosyć przestronny z tym co jest najważniejsze: wygodne łózko, duże okno, standardowa szafa. Wszystko w ładnym, neutralnym wystroju. Czyste i zadbane. Łazienka całkiem wygodna. Na wyposażeniu pokoju znajdują się nawet tak drobne, ale uprzyjemniające pobyt szczegóły jak kieliszki do wina i cały zestaw sztućców i naczyń, ale także korkociąg (czym byliśmy na tyle zaskoczeni, że wcześniej zdążyliśmy już kupić własny :) ). Pokój ma swoje mankamenty - na pewno będzie zawiedziony ten, kto szuka super luksusu i wykończenia, ale za taka cenę... Oprócz pokoju dostajemy także miłą obsługę w recepcji i doskonałe śniadania!!! Moja bardzo pozytywna ocenę dopełnia genialna lokalizacja - dosłownie kilka minut od Rynku.
Marek (Warszawa)
2008-12-08
Ocena:  
Dodając to tekstu gdzieś poniżej... W pokoju jest bezprzewodowy net i masę ciekawych przewodników po Krakowie i okolicach :)
Maria (Tczew)
2008-12-07
Ocena:  
Pobyt w Krakowie wspominam wspaniale...pokoj byl przytulny..milo spedzilam w nim czas...obsluga bardzo mila..kompetentna,, na pewno jesli bede w Krakowie wroce do Pokoi Cybulskiego jako miejsca noclegowego...Dziekuje serdecznie
Adam (Warszawa)
2008-11-11
Ocena:  
Nienajgorsza lokalizacja. Sprawna obsługa. Warunki hotelowe dobre.
Michał (Gdańsk)
2008-10-20
Ocena:  
Normalnie - bez rewelacji - ale też bez porażki. Schludnie i czysto. Zaleta - do Starego Miasta 5 min. Aha...świetne śniadanie. Polecam.
Paweł (Gostyń/Poznań)
2008-09-18
Ocena:  
Obsługa bardzo miła, pokój ok, bardzo blisko do rynku... - polecam zwłaszcza młodym...
Tomasz (Szczecin)
2008-09-08
Ocena:  
Standard średni, bardzo dobre położenie-blisko Rynku Starego Miasta, dobre sniadania. Kłopotem jest wspólna łazienka na trzy pokoje. Poza tym pobyt był bardzo udany.
Tomek (Radom)
2008-09-04
Ocena:  
po perypetiach związanych z dojazdem do Krakowa (urozmaicenia podróży dzięki naszej wspaniałej PKP), późnym wieczorem dotarliśmy....uhhh Obsługa bardzo dobra, o 22:00, kiedy wreszcie stawiliśmy pod podany adres czekano na nas z kluczami. Bez formalności i zawracania głowy wszystko ok, bardzo miłe zaskoczenie po całodziennej kotłowaninie z pociągami. Pokoje czyste, schludne, wygodne. Lokalizacja przednia. Wszystko naprawdę normalne, co w dzisiejszej naszej rzeczywistości rzadko się spotyka. Jestem bardzo zadowolony, jeśli będę musiał korzystać w przyszłości ponownie wybiorę Pokoje Cybulskiego. Jeden niemiły akcent, niestety - to nie prawda, że śniadania są wliczone w cenę - to kłamstwo, lub to nas okłamano w recepcji życząc sobie dodatkową opłatę dziesięciu złotych za osobę/śniadanie.
Monika (Mańczak)
2008-08-25
Ocena:  
plusem jest bliskie sąsiedztwo Starego Miasta, Wawelu, niestety rozczarowuje brak podstawowego wyposażenia kuchni (szklanki, widelce, noże, itp), a także brak ręczników kąpielowych i brudna podłoga w mieszkaniu. pozdrawiam
Magda (Racibórz)
2008-08-22
Ocena:  
Pokój bardzo przyjemny, duża, ładna łazienka (brakowało mi półki pod lustrem), smaczne śniadania jedzone w ładnie urządzonej jadalni. Wszystko byłoby okey, gdyby nie sąsiedzi - głośni anglicy (przydałoby się jakieś wyciszenie na drzwiach, aby głośne rozmowy z korytarza nie przeszkadzały innym). Jednak pobyt w Krakowie był bardzo udany, pogoda dopisała, a głośnych angielskich sąsiadów miałyśmy tylko trzy noce. Każdemu kto wybiera się do Krakowa na zwiedzanie, polecam Pokoje Cybulskiego.
Natalia (Grudziądz)
2008-08-04
Ocena:  
Jestem bardzo zadowolona z pobytu. Pokój skromny, ale czysty. Bardzo blisko do Rynku. Bardzo sympatyczna obsługa. Wspaniale się spało :-) Polecam!
Mike (Legionowo)
2008-07-22
Ocena:  
Czystość, dyskrecja, obsługa, umeblowanie, wyposażenie i lokalizacja bez zarzutu. Obfite, ale monotonne śniadania. Kłopotliwe i nietanie parkowanie, odgłosy wentylatorów dobiegające do niektórych pokojów z sąsiadującego budynku.
anna (lublin)
2008-06-13
Ocena:  
skromnie ale wygodnie
witold (Jarosław)
2008-05-16
Ocena:  
jestem dość rosłym mężczyzna i wykapanie sie w naszym mieszkaniu graniczyło prawie z "cudem " a poza tym dość przyjemnie
Michał (Warszawa)
2008-03-10
Ocena:  
Pokój - "8" na 3 piętrze duży, jasny, czysty, fajna łazienka, klaustrofobiczna pozornie kuchenka okazuje się wystraczająco duza do przygotowania małego co-nieco. Cicho i spokojnie,blisko do Rynku, Dworca i tepede.polecam!
Gośka (Kraków)
2008-02-18
Ocena:  
Skromnie, ale czyściutko i bardzo miła obsługa. Doskonałe miejsce wypadowe, blisko (tak jak w opisie) na Stare Miasto, Wawel, na Kazimierz. Nie trzeba ruszać samochodu aby zobaczyć wszystkie najważniejsze punkty Krakowa. Gorąco Polecam.
Aga (POZNAŃ)
2008-02-03
Ocena:  
Jestem bardzo zadowolona. Miła i pomocna obsługa z profesjonalnym podejściem do klienta. Pokój czysty i wygodny z dużą łazienką połączoną z ubikacją. Jedyne, co może komuś troszkę przeszkadzać to specyficzny zapach (to typowa wielkomiejska kamienica), ale czuje się go w zasadzie tyoko na początku. Lokalizacja też bardzo dobra. Polecam.
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Pokoje Cybulskiego
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Art-Mont Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Art-Mont

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 65 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Pokoje gościnne Wislna Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Pokoje gościnne Wislna

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 90 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • B&B Nocny Kraków Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    B&B Nocny Kraków

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 50 PLN za osobę
  • Ekosamotnia Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Ekosamotnia

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 225 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Batory Pokoje Gościnne Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Batory Pokoje Gościnne

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 140 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Nordic House Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Nordic House

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 135 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Tango House Bed & Breakfast Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Tango House Bed & Breakfast

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 150 PLN za osobę w pokoju 2-os
  • Kosmopolita Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Kosmopolita

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 110 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Abella Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Abella

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 140 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Cybulskiego Guest Rooms in English