\
Reklama | Kontakt
Średnia ocena: 4.5/5
na podstawie 39 opinii gości

Poselska20

ul. Poselska 20, Stare Miasto [zobacz mapę]
Przyjazd: 
Imię:   
Ilość nocy: 
Nazwisko:   
Ilość osób: 
E-mail: 
Uwagi: 
Na 10 miejscu wśród 187
najczęściej rezerwowanych hoteli, hosteli, apartamentów
noclegi w Krakowie Od 2005 roku pomogliśmy znaleźć nocleg w Krakowie dla 41291 osób.
Poleć ofertę:
Średnia ocena: 
w oparciu o 39 recenzji(e)
Ela (suwałki)
2013-05-07
Ocena:  
serdecznie polecam. bardzo czysto, estetycznie, bez oszczędzania na kliencie. byliśmy zachwyceni. polecam, polecam, polecam!!!!!
Anna (Toruń)
2011-10-23
Ocena:  
Super lokalizacja - wszędzie blisko. Pokój czysty i odpowiednio wyposażony. Bardzo miła obsługa.
Anita (Londyn)
2011-07-01
Ocena:  
BARDZO PRZYTULNE GNIAZDKO (APARTAMENT )!!!POLECAM WSZYSTKIM!!! DOSKONALA LOKALIZACJA, CZYSCIUTKO,MILO I PRZYJEMNIE. ZATRZYMALAM SIE TU Z PARTNEREM JUZ KILKA RAZY I AZ PRZYJEMNIE TU WRACAC.PANI WLASCICIELKA BARDZO POMOCNA I MILA,ZAWSZE MOZNA NA NIA LICZYC NAWET JESLI CHODZI O TRANSPORT Z LOTNISKA NA POSELSKA ;) NAPRAWDE POLECAM WSZYSTKIM I OCZYWISCIE BEDE WRACAC :) X
Iwona (Skarżysko)
2011-05-15
Ocena:  
Kapitalne położenie pensjonatu,bardzo miła obsługa,w pensjonacie czysto,łóżka wygodne.Czego chcieć więcej?Brakowało jedynie śniadania,które można byłoby zjeśc bez wychodzenia z obiektu.
Anna (Toruń)
2011-04-17
Ocena:  
Lokalizacja idealna, wyposażenie absolutnie zaspakajające potrzeby turysty przyjeżdżającego zwiedzać , a nie siedzieć w pokoju. Czysto i spokojnie.
Justyna (Opole)
2011-04-03
Ocena:  
Jesteśmy bardzo zadowoleni, następnym razem skorzystamy z tej samej bazy noclegowej:-)
Karolina (Arendarska)
2011-02-03
Ocena:  
Pensjonat przy Poselskiej jest bardzo przytulny, pokoje pięknie urządzone i porządnie wyposażone (np. w ręczniki :)), czyste, ciche i wygodne. Lokalizacja bezbłędna, kilka minut na piechotę od Rynku, w pobliżu sklep 24h, restauracje (w tym Miód Malina z wyróżnieniem Michelina). Pani, która zarządza pensjonatem, jest bardzo miła. Cena - niewygórowana, jak na takie warunki. Mogę z czystym sumieniem polecić każdemu!!!
Małgorzata (Kraków)
2011-01-22
Ocena:  
Pokój bardzo przytulny i czysty. Bardzo blisko centrum :) Mały minusik to letnia temperatura wody gdy za oknem zima, ale poza tym POLECAM!!! Cena wzgledem położenia pensjonatu niska, pewnie jeszcze nie raz skorzystam z noclegu u Pani Joanny :)
Andrzej (warszawa)
2010-11-17
Ocena:  
Pokój czysty i ciepły. Miejsce godne polecenia ze względu na położenie. Wszędzie blisko. Wawel, Rynek, teatry, kluby. Polecane dla osób młodych mogących swobodnie wejść na II piętro. Dla osób niepełnosprawnych i starszych brak windy. Należy ze sobą mieć żel pod prysznic lub szampon, ponieważ jest tylko mydło w płynie przy umywalce.
aleksandra (norwegia)
2010-10-25
Ocena:  
prosty,skromny pokoj. niestety,trafilismy na awarie i od 22 do 9 rano nie bylo wody...irytujace;( za wysoka cena za oferowane warunki.
Kamila (Łódź)
2010-08-18
Ocena:  
Kamienica fantastycznie położona (w samym centrum). Pokój czyściutki i bardzo sympatycznie urządzony. Polecam!
Marzena (Sanok)
2010-02-16
Ocena:  
Lokalizacja obiektu bardzo dobra, blisko centrum, warunki w pokoju zgodne z przedstawionymi na zdjęciach, i co najważniejsze niewygórowana cena polecam wszystkim;
Maciek (Warszawa)
2009-10-05
Ocena:  
Świetne warunki jak na tą cenę, polecam każdemu
Iwona i Jarek (Toruń)
2009-07-03
Ocena:  
Pokój bardzo ładny, czysty, bardzo blisko na Stary Rynek i Wawel. Jedyny mankament to zbyt miękki materac na łóżku ale nie każdy lubi twardy;) Polecamy!!!
wiola (Kędzierzyn-Koźle )
2009-07-01
Ocena:  
Bardzo miło, czyściutko, wszedzie blisko - co najwazniejsze cicho.. dziekujemy i polecamy
Aga & Marcin (Józefosław)
2009-06-23
Ocena:  
Wysoki standard, czysto, ładnie, przyjemnie. Bardzo dobra lokalizacja. Spędziliśmy tam bardzo miłe chwile i już planujemy powrót do Krakowa no i oczywiście na Poselską 20. Pozdrawiamy
Krzysztof (Warszawa)
2009-05-26
Ocena:  
Wszystkim którzy nie mogą się zdecydować bardzo POLECAM .
Karol (Warszawa)
2009-05-04
Ocena:  
Hotel w bardzo dobrym miejscu. Pokoje zadbane (widać, że był niedawno remont), czysto, cicho. Naprawde polecam!!
iza (UK)
2009-04-21
Ocena:  
SUPER. bylam zaskoczona bo nigdy nie zatrzymywalam sie w pensjonatach. Co mi sie podoba to fakt ze nie musialam placic zaliczki (poniewaz mieszkam w UK moge placic karta a niestety zawsze mozliwy jest ale tylko przelew wiec dodatkowe utrudnienie dla mnie) Pani Wlascicielka bardzo mila osoba okazala zaufanie, zostawila klucze w restauracji bo nie umielismy okreslic sie z godzina przybycia. Sam pesnjonat bardzo czysty wygodny schludny i urzadzony ze smakiem. A do tego 2 minuty od Sukiennic- to jest duzy plus. Bardzo POLECAM
Wiesław (Wrocław)
2009-04-04
Ocena:  
Jestem zadowolony,miła obsługa,czysto,czysta pościel, przytulny pokoik. Na pewno będę korzystał przy następnym przyjeździe do Krakowa. Pozdrawiam i polecam innym Miłego Dnia Wiesiek
agata (wrocław)
2009-03-04
Ocena:  
Pensjonacik pierwszorzędny,polecam naprawdę. Napewno tam wrócimy:-}
ewa (poznań)
2009-02-16
Ocena:  
Pięknie ,dogodnie położony obiekt.Czystość bez zastrzeżeń.Obsługa i kontakt rewelacja.Jeden mankament dot.wyposażenia Głupia konstrukcja łóżka!!
JAZZOWOMI (Carterton)
2009-01-26
Ocena:  
Obiekt godny polecenia, pokoje bardzo duze, design pokoi bardzo fajny. Mielismy na scianie piekna czerwona grafike. Lazienki czyste i przyjemne. Pensjonat posiada ten niesamowity klimat starej kamiennicy ktory ja osobscie uwielbiam, ogromne okna, widok na stare miasto. Jest jeden malutki minusik, brak parkingu, mimo tego jestem pewien, ze wroce tam jeszcze nie raz. Wielki pozdro dla Pani Wlascicielki, bardzo sympatyczna. POLECAM POSELSKA20!!!
Magdalena (Kraków)
2008-12-14
Ocena:  
Pensjonat bardzo fajny. Przede wszystkim czysto. Mieliśmy do dyspozycji pokój z łóżeczkiem dla dziecka, także można się wybrać już z maleństwem. Blisko rynku. Jedynym dużym problemem było bezpłatne zaparkowanie auta! W POBLIżU TYLKO SFERY i wszystkie parkingi płatne, musieliśmy dodatkowe zapłacić parking i to nie mało bo na 2 doby wyszło 100 zł.
Agnieszka (Pijanka)
2008-11-13
Ocena:  
Zorganizowałam 3-dniowy pobyt dla rodziców z okazji 30 rocznicy ślubu w apartamencie na Poselskiej 20 w Krakowie. Rodzice byli zachwyceni!!! Dzięki położeniu pensjonatu mogli mieszkać w samym sercu magicznego Krakowa - Rynek Główny, Wawel dosłownie w zasięgu ręki. Aparament idealny - taki jak na zdjęciu :), czyściutko, przytulnie, w pensjonacie cisza i spokój, bardzo dobry kontakt z opiekunem obiektu, ogólnie WSZYSTKO SUPER - GORĄCO POLECAM!!! Rodzice wrócili wczoraj... zauroczeni Krakowem i...zakochani jak przed 30-stu laty...
Michał (Warszawa)
2008-11-11
Ocena:  
Polecam! Miejsce pomiędzy rynkiem a Wawelem, wszędzie blisko. Warunki naprawdę dobre, czysto i schludnie. Musieliśmy wyjechać wcześniej, właścicielka zwróciła pieniądze za nie wykorzystaną dobę pomimo, że zdecydowaliśmy się na powrót do domu po rozpoczęciu kolejnej doby hotelowej i było to ładnych parę godzin. Gratuluję podejścia do prowadzenia interesu! Polecam
Mariusz (Wrocław)
2008-11-03
Ocena:  
TO MÓJ DRUGI POBYT W TYM ROKU NA UL. POSELSKIEJ .TAK JAK PISAŁEM WCZEŚNIEJ ,PRAWIE W RYNKU ,SPOKOJNIE,CZYSTO.JESTEM ZADOWOLONY- POLECAM.
Jerzy (Warszawa)
2008-10-25
Ocena:  
Warunki pobytu dobre. Rewelacyjne miejsce. Wszędzie blisko. Mam zamiar w przyszłym roku również skorzystać z tego obiektu na ul. Poselska 20
Mariusz (Kraków)
2008-07-23
Ocena:  
PRAWIE W RYNKU.PRZYTULNIE I NASTROJOWO.CZEGO CHCIEć WIęCEJ.
Agata (Szeliga)
2008-06-30
Ocena:  
Miejsce idealne, blisko rynku. Obsługa konkretna i rzetelna. Pokój czyściutki i zadbany. Klucz z pokoju i kamienicy dostaje się do ręki, co nie ogranicza wejść i wyjść o każdej porze.
Aneta (Lublin)
2008-06-08
Ocena:  
Polecam. Czysto, schludnie, zachowana intymność, miły wystrój pokoju. Braki: nie ma możliwości skorzystania na miejscu ze śniadania, ale jest do dyspozycji czajnik (a nawet herbata i cukier). Ogólna ocena bardzo dobra. Pozdrawiam AL
Piotr (Biała Podlaska)
2008-04-21
Ocena:  
Miejsce noclegu rewelacyjne. Bradzo miła Pani, czysto, ciepło a najwazniejsze, że wszędzie blizko. To co jest napisane w bajkach dla dzieci o Krawkowie mogłem moim pokazać spacerując po okolicy Poselskiej 20. Niestety tylko pogoda była deszczowa.
jarek (kędzierzyn)
2008-04-07
Ocena:  
polecam! pokój czysty, cichy,duży (apartament),wszystko w promieniu kilku kroków (dosłownie), mnóstwo miejsc gdzie można zjeść i sie pobawić.
Marek (Łódz)
2008-03-31
Ocena:  
Bardzo miły i przytulny pensjonat .
DARIUSZ (LESZNO WIELKOPOLSKIE)
2008-03-27
Ocena:  
Bardzo przyjemny pokój,czyściutko,spokojnie,można było naprawde odpocząć.Latem przyjeżdżam w ciemno w to samo miejsce!!!
Agnieszka (Białystok)
2008-03-17
Ocena:  
Blisko centrum, bardzo dobra lokalizacja. Czysto i schludnie, jak na centrum spokojnie. Polecam
Hanna (Rzeszów)
2008-03-11
Ocena:  
Polecam wszystkim! Super warunki samo centrum Krakowa! Myślę,że niejednokrotnie wrócę w to miejsce:)
szymon (bydgoszcz)
2007-12-12
Ocena:  
hotelik bardo fajny cisza ,,świetne miejsce samo centrum starówki.urządzone ladnie ,i gustownie.polecam.
teresa (Zamosc)
2007-12-04
Ocena:  
Penslonat na przyzwitym poziomie.Bardzo dobra lokalizacja,tylko kilka minut do Rynku.Czysto wygodne pokoje ,spokojnie.W poblizu dobre retauracje. Mozna smialo polecac.My bylismy zadowoleni
Twoja opinia pomoże innym podjąć właściwą decyzję
Pomóż innym dokonać wyboru i podjąć decyzję o rezerwacji - pamiętaj, że Ty także możesz potrzebować podobnego wsparcia.
Oceniany: Poselska20
Imię:
Miejsce zamieszkania:
Ocena:
Miejsce na Twoja opinię:

Wpisz słowo z obrazka:   

Podobne oferty noclegów w pobliżu

  • Jordan Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Jordan

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 105 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Nordic House Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Nordic House

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 135 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • 24GuestHouse Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    24GuestHouse

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 80 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Pokoje gościnne Wislna Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Pokoje gościnne Wislna

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 90 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • B&B Nocny Kraków Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    B&B Nocny Kraków

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 50 PLN za osobę
  • Abella Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Abella

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 140 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
  • Pokoje Cybulskiego Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Pokoje Cybulskiego

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 60 PLN za osobę
  • Pokoje Basztowa 24 Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Pokoje Basztowa 24

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 90 PLN za osobę w pokoju 2-os
  • Art-Mont Pensjonat Stare Miasto - Hotel Kraków | Hotele w Krakowie

    Art-Mont

    Położenie: Stare Miasto
    Cena: od 65 PLN za osobę w pokoju 2-osobowym
zobacz wszystkie oferty tanich noclegów w Krakowie ›
 
English version Poselska20 in English